Libnet.ro
UNICEF

15:45

Laura Bretan a ajuns in semifinala la Americas Got Talent. Fetita de 14 ani a cucerit total publicul

Antena3 Antena3,
Laura Bretan a ajuns in semifinala la Americas Got Talent. Fetita de 14 ani a cucerit total publicul

Visul romancei Laura Bretan este tot mai aproape de a se realiza. Fetita de 14 ani, care a reusit sa cucereasca si America, a trecut mai departe si s-a calificat in semifinale la showul Americas Got Talent, dupa ce a fost votata de public. Laura a facut un pas important spre marele premiu in valoare de un milion de dolari. continuă pe Antena3

Reactia Laurei Bretan dupa ce publicul a trimis-o in semifinala Americas Got Talent VIDEO

Laura Bretan, copila cu voce de soprana care a castigat cel de-al saselea sezon Romanii au talent, a reusit sa-i cucereasca si pe americani, ajungand in semifinala show-ului din SUA si fiind privita de multi drept favorita la castigarea marelui premiu.

Laura Bretan, mesaj dupa ce a ajuns in semifinala Americas Got Talent: Multumesc lui Dumnezeu pentru ca m-a binecuvantat cu acest talent care atinge inimile oamenilor (VIDEO)

Laura Bretan, castigatoarea concursului Romanii au talent a reusit sa cucereasca si publicul american, in semifinala semifinala America's Got Talent. Adolescenta a.

Prima reactie a Laurei Bretan dupa ce s-a calificat in semifinala Americas Got Talent

Laura Bretan, castigatoarea concursului Romanii au talent a ajuns datorita vocei sale de inger si a voturilor publicului in semifinala America's Got Talent.

Cum isi petrece timpul Laura Bretan inaintea finalei de la Americas Got Talent (FOTO)

Castigatoarea concursului Romanii au talent, Laura Bretan va urca si pe scena de la Americas Got Talent, la Dolby Theatre din Los Angeles, potrivit click. ro. Laura.

Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent, a impresionat si in prima gala live a show-ului din SUA. Heidi Klum: De necrezut. Tremur si acum VIDEO

Laura Bretan, copila cu voce de soprana care a castigat cel de-al saselea sezon Romanii au talent, a impresionat inca o data in semifinala Americas Got Talent, fiind unul dintre concurentii favoriti pentru a ajunge in marea finala a show-ului.

Revista Presei: al treilea caz de Zika in Romania; o romanca, in semifinala concursului Americas Got Talent; informare de canicula pentru finalul lunii iulie

A fost raportat al treilea caz de infectie cu virusul Zika intr-o luna in tara noastra, o romanca a ajuns in semifinala concursului Americans Got Talent, iar specialistiiau emis o informare de canicula acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de [].

Laura Bretan a reusit sa cucereasca si America. Vocea ei de aur i-a impresionat pe juratii de la Americas Got Talent

Laura Bretan, adolescenta de doar 14 ani care a uimit o lume intreaga cu vocea ei, a reusit sa impresioneze si juriul de la Americas Got Talent.

Reactia Laurei Bretan cand a vazut scena de la Americas Got Talent

La 13 ani, are un succes rasunator in lumea muzcii. Laura Bretan a castigat marele premiu, anul acesta, la Romanii au Talent, iar acum se pregateste pentru semifinala concursului Americas Go.

Laura Bretan a uimit din nou la Americas Got Talent: Tremur cand te aud cum canti (VIDEO)

Laura Bretan a uimit o lume intreaga cu vocea ei a castigat premiului de 120. 000 de euro al sezonului 6 al emisiunii Romanii au talent. Adolescenta in varsta de 14 ani a f.

Laura Bretan a lasat din nou fara cuvinte juriul de la Americas Got Talent: Din acest motiv facem acest show, ca sa putem sa gasim oameni ca tine (VIDEO)

Laura Bretan a uimit o lume intreaga cu vocea ei a castigat premiului de 120. 000 de euro al sezonului 6 al emisiunii Romanii au talent. Adolescenta in varsta de 14 ani a f.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )