Libnet.ro
UNICEF

18:46

Laura Bretan, aparitie spectaculoasa si interpretare de senzatie in finala Americas Got Talent: Esti geniala, ai cantat de un million de dolari VIDEO

Adevărul Adevărul,
Laura Bretan, aparitie spectaculoasa si interpretare de senzatie in finala Americas Got Talent: Esti geniala, ai cantat de un million de dolari VIDEO

Laura Bretan, in varsta de 14 ani, a cucerit din nou juriul si publicul Americas Got Talent, in finala show-ului interpretand aceeasi arie de la preselectiile Romanii au talent, unde a fost marea castigatoare. continuă pe Adevărul

Laura Bretan, momente critice inainte de finala Americas Got Talent. Ce a patit copila cu voce de soprana

Laura Bretan a avut o interpretare de milioane in noaptea de marti spre miercuri, la Americas Got Talent si are sanse mari sa castige show-ul de talente. insa romanca.

Laura Bretan, preferata pentru a castiga concursul Americas Got Talent: Cu cine isi disputa romanca marele premiu (VIDEO)

Marea finala a concursului Americas Got Talent se va disputa intre romanca Laura Bretan si o alta copila, Grace VanderWaal, in varsta de 11 ani, din punctul de vedere al ju.

Vezi cum poti sa o votezi pe Laura Bretan: Romanca, la un pas de castigarea marelui premiu de la Americas Got Talent (VIDEO)

Laura Bretan, romanca stabilita la Chicago care a reusit deja sa isi adjudece premiul cel mare la Romanii au talent, a reusit sa se califice in finala concursului.

Laura Bretan, in finala Americas Got Talent! Iata cum a cantat!

Laura Bretan, micuta soprana care a castigat anul acesta Romanii au Talent, a ajuns in finala marelui concurs Americas Got Talent. Iata cum a cantat in competitia ce are ca premiu 1 milion de dolari.

CASTIGATOR AMERICAS GOT TALENT. LAURA BRETAN. De ce se imputineaza sansele Laurei Bretan de a castiga concursul Americas Got Talent

Finala Americas Got Talent are loc marti, 13 septembrie, dar castigatorul celebrului concurs va fi aflat abia miercuri. Presa.

Laura Bretan canta in finala Americas Got Talent: cum se pregateste si ce mesaje a primit de la juratii RGT VIDEO

Laura Bretan 14 ani), copila cu voce de aur care a castigat sezonul sase al emisiunii Romanii au talent, urmeaza sa cante in finala show-ului Americas Got Talent.

Castigator Americas Got Talent: Laura Bretan. Premiera 100% romanesca. Cum poti sa o votezi

Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent, se afla la un pas de marele premiu de la Americas Got Talent. Marti, 13 septembrie.

Laura Bretan, pregatiri intense pentru finala Americas Got Talent. Ce surprize a pregatit pustoaica pentru americani (VIDEO)

Pe 13 septembrie va avea loc finala Americas Got Talent in care a ajuns si romanca Laura Bretan. Dupa ce a castigat concursul de talente si in Romania, pustoaica de.

Laura Bretan, emotii pentru Marea Finala Americas Got Talent. Cum se pregateste romanca pentru a cuceri publicul de peste Ocean (VIDEO)

Pe 13 septembrie va avea loc finala Americas Got Talent in care a ajuns si romanca Laura Bretan. Dupa ce a castigat concursul de talente si in Romania,.

Sondaj: Laura Bretan, castigatoare la Americas Got Talent

Laura Bretan, romanca de 14 ani care a impresionat milioane de oameni cu vocea ei, este marea castigatoare a finalei Americas Got Talent, daca este sa ne luam dupa sondajul realizat de un site de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )