Libnet.ro
UNICEF

08:15

Laura Codruta Kovesi, declaratii de ULTIM MOMENT dupa ce a fost REVOCATA din functie, de catre presedintele Iohannis

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi, declaratii de ULTIM MOMENT dupa ce a fost REVOCATA din functie, de catre presedintele Iohannis

Laura Codruta Kovesi face declaratii la scurt timp dupa cea fost revocata din functie de catre presedintele Klaus Iohannis. Declaratiile vor avea loc la ora 12. 00, la sediul DNA. Anuntul revocarii. continuă pe B1

Prima reactie a sefei DNA dupa ce a fost demisa de Iohannis. Laura Codruta Kovesi, declaratii la ora 12.00

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va sustine astazi o declaratie de presa, de la ora 12. 00, dupa ce, in aceasta dimineata, a fost revocata din functie de presedintele Klaus Iohannis, ca urmare a deciziei CCR.

Laura Codruta Kovesi, declaratii de presa la ora 12.00, la sediul DNA

Laura Codruta Kovesi face declaratii de presa la ora 12. 00, la sediul DNA, dupa ce purtatorul de cuvant al presedintelui a anuntat ca seful statului a emis, luni, decretul de revocare a acesteia de la.

Laura Codruta Kovesi, MESAJ PENTRU ROMANI la plecarea de la DNA: Coruptia poate fi invinsa. Nu abandonati! (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a transmis, luni, dupa ce presedintele Iohannis a semnat revocarea sa din functie, un mesaj important pentru romani. Am un mesaj deopotriva pentru procurori si pentru societate.

Care e procedura de numire a unui procuror sef DNA dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost revocata din functie

Dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost revocata din functie de presedintele Klaus Iohannis, seful statului va avea dreptul sa refuze o singura data propunerea ministrului Justitiei pentru functia de procuror-sef DNA. Asta daca modificarile legii nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor intra in vigoare. in prezent, interimatul e asigurat deprocurorul Marius Iacob.

Laura Codruta Kovesi: incepand de azi nu voi mai lucra in DNA. Propunerea de revocare nu a intrunit conditiile prevazute de lege (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a sustinut luni o decratie de presa dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnar decretul de revocare a sa din functie. Mandatul meu inceteaza incepand de astazi. Am fost proc.

Prima reactie a PNL dupa revocarea sefei DNA: Am sperat ca doamna Laura Codruta Kovesi isi va da demisia

Liberalul Viorel Catarama, prim-vicepresedinte al PNL Sector 2, a declarat ca decizia presedintelui KLaus Iohannis de a semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi se va contabiliza in.

Pozitia UDMR fata de REVOCAREA SEFEI DNA, Laura Codruta Kovesi: TRAGEDIE!? Punct!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, dupa revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ca institutia anticoruptie nu sta intr-un om. De cate ori am raspuns, am spus ca sunt convins ca.

Laura Codruta Kovesi: Nu imi dau demisia. Atributiile manageriale nu au fost delegate

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, a declarat ca nu isi da demisia din functie si a anuntat ca nu si-a delegat atributiile. Kovesi a facut aceste precizari avand in vedere decizia CCR prin care i se impune presedintelui Klaus Iohannis sa o revoce din.

OFICIAL! Laura Codruta Kovesi, DEMISA! Klaus Iohannis a semnat decretul de REVOCARE a sefei DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut, luni, intr-o conferinta de presa de purtatorul de cuvant al Administratiei prezidentiale,.

De ce nu intra Laura Codruta Kovesi in politica. Planul incredibil prin care ar putea in continuare sa-si nenoroceasca adversarii

Laura Codruta Kovesi nu va intra niciodata in politica, a afirmat, la Sinteza zilei, avocata Alice Draghici. Kovesi nu va fi niciodata om politic - ascultati ce va spune Mama Omida din platoul vostru de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )