Libnet.ro
UNICEF

21:15

Laura Codruta Kovesi, dupa audierea la Parchetul General: Am calitatea de suspect. Am cerut recuzarea procurorilor

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi, dupa audierea la Parchetul General: Am calitatea de suspect. Am cerut recuzarea procurorilor

Update:Laura Codruta Kovesi a fost audiata, vineri, la Parchetul General. Fosta sefa a DNA a declarat ca acerut recuzarea procurorilor. Mi s-a adus la cunostinta invinuirea si calitatea de. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi ar putea fi adusa cu mandat la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi ar putea fi adusa cu mandat la Parchetul General daca nu va da curs citatiei si nu va merge vineri la audieri. Adina Florea, procurorul-sef adjunct al Sectiei pentru Investigarea.

Laura Codruta Kovesi pleaca din tara

Laura Codruta Kovesi pleaca din tara, vineri, la scurt timp dupa ce a fost audiata la Parchetul General. Kovesi pleaca la Bruxelles cu unBlue Air, la ora16.

Laura Codruta Kovesi a cerut recuzarea Adinei Florea pentru ca nu este impartiala: Acuzatiile la adresa mea, simple fabulatii/ Sunt hartuita de 2 ani/ Voi continua cu candidatura pentru Parchetul European (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a anuntat la finalul audierii de la Parchetul General ca a depus doua cereri privind recuzarae procurorului de caz Adina Florea si a sefului sectie speciale, procurorul Gheorghe Stan, pe.

Laura Codruta Kovesi a cerut recuzarea Adinei Florea pentru ca nu este impartiala: Acuzatiile la adresa mea, simple fabulatii / Sunt hartuita de 2 ani / Voi continua cu candidatura pentru Parchetul European (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a anuntat la finalul audierii de la Parchetul General ca a depus doua cereri privind recuzarae procurorului de caz Adina Florea si a sefului sectie speciale, procurorul Gheorghe Stan, pe.

Gelu Diaconu: Ca cetatean a carui viata a fost distrusa de DNA, va spun cu mana pe inima ca ce face PSD acum cu Laura Codruta Kovesi este o mizerie

Gelu Diaconu, fostul sef al ANAF demis in 2016 de premierul Ciolos dupa ce DNA i-a instrumentat un dosar de coruptie invalidat ulterior de instanta, califica dosarul in care Laura Codruta Kovesi e suspect drept o mizerie, un abuz de putere si un fals.

Primele doua locuri in concursul pentru sectia speciala de anchetare a magistratilor ocupate de procuroare in conflict cu Laura Codruta Kovesi

Adina Florea, procuroarea care o ancheteaza pe Laura Codruta Kovesi, si Mihaiela Moraru Iorga, data afara din DNA dupa un conflict cu Kovesi, s-au clasat pe primele doua locuri in cadrul concursului organizat de.

Societatea Timisoara, solidara cu Laura Codruta Kovesi: Se creeaza impresia ca in Romania orice e posibil, un semnal grav dat partenerilor europeni

Societatea Timisoara a trimis vineri un mesaj de sustinere pentru fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi. Suntem convinsi ca societatea civila se va mobiliza, spun reprezentantii societatii.

SONDAJ. Credeti ca Laura Codruta Kovesi e vinovata de acuzatiile care i se aduc?

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a anuntat, miercuri seara, ca a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Procurorul sustine ca are.

Cati ani de inchisoare risca Laura Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi risca pedeapsa cu inchisoarea, daca va fi gasita vinovata de acuzatiile care i se aduc. Practica judiciara arata ca pentru infractiunile de care este acuzata sefa DNA, respectiv.

Laura Codruta Kovesi, citata in calitate de suspect: Sunt nevinovata. O urmarire penala vadit abuziva

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a primit, miercuri seara, o citatie din partea Sectiei de Investigare a Infractiunilor in justitie, in calitate de suspect, ea adaugand ca este nevinovata si ca isi va continua drumul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3204 seconds )