Libnet.ro
UNICEF

15:45

Laura Codruta Kovesi: Exista riscul ca dupa alegerile prezidentiale independenta DNA sa fie afectata

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi: Exista riscul ca dupa alegerile prezidentiale independenta DNA sa fie afectata

Exista riscul ca dupa alegerile prezidentiale independenta Directiei Nationale Anticoruptie sa fie afectata. Declaratia a fost facuta de Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA pentru o publicatie din. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi: Daca viitorul presedinte nu va sustine lupta anticoruptie, totul este pierdut. Exista acest risc, dar avem UE si societatea civila ca aliati

Laura Codruta Kovesi a acordat un interviu publicatiei franceze L'Express, in care vorbeste despre principalele dosare grele ale DNA si riscurile care exista pe viitor, in contextul alegerii unui nou presedinte. Pe 2 noiembrie, romanii isi vor alege un nou presedinte. Intre prioritati figureaza lupta anticoruptie, endemica in tara. Lupta, dura, a inceput deja, explica Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie, scrie L'Express.

Kovesi avertizeaza: Exista riscul ca, dupa alegeri, independenta DNA sa fie afectata

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a avertizat, sambata, ca exista riscul ca, dupa alegerile prezidentiale, independenta DNA sa fie afectata, conform LExpress, citat de b1. ro. Sefa DNA a mai spus ca institutia pe care o conduce are doi aliati de nadejde - Uniunea Europeana si societatea civila.

MAE: Exista un risc serios de vot multiplu in strainatate la alegerile prezidentiale 2014

Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza ca exista un risc serios de vot multiplu in strainatate la alegerile prezidentiale 2014, din cauza unei decizii luate de Biroul Electoral Central. Prin aceasta decizie,.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Primul tur Caras-Severin. in urma cu cinci ani au iesit la urne 59,75% dintre carasenii cu drept de vot

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 va fi anuntata de catre Biroul Electoral Central BEC) pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22. adevarul. ro va va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 in judetul Caras-Severin.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Primul tur Timis. in urma cu cinci ani au iesit la urne jumatate dintre timisenii cu drept de vot

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 va fi anuntata de catre Biroul Electoral Central BEC) pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22. adevarul. ro va va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 in judetul Timis.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Primul tur Gorj. Ies sau nu gorjenii la vot?

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 va fi anuntata de catre Biroul Electoral Central BEC) pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22. adevarul. ro va va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 in judetul Gorj.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Primul tur Sibiu. Ies sau nu sibienii la vot?

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 va fi anuntata de catre Biroul Electoral Central BEC) pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22. adevarul. ro va va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 in judetul Sibiu.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Primul tur SUCEAVA. Ies sau nu sucevenii la vot?

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 va fi anuntata de catre Biroul Electoral Central BEC) pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22. adevarul. ro va va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 in judetul SUCEAVA.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Primul tur la Mehedinti. Ies sau nu mehedintenii la vot?

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 va fi anuntata de catre Biroul Electoral Central BEC) pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22. adevarul. ro va va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 in judetul Mehedinti.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Primul tur Mures. Ies sau nu muresenii la vot?

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 va fi anuntata de catre Biroul Electoral Central BEC) pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22. adevarul. ro va va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 in judetul Mures.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )