Libnet.ro
UNICEF

21:15

Laura Codruta Kovesi iese din nou la atac

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi iese din nou la atac

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, iese din nou la atac inaintea unei saptamani decisive in privinta mentinerii sale in functie. intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Financial Times a declarat ca. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi in Financial Times: Atacul asupra DNA, lansat de oameni de afaceri si de politicieni care doresc subminarea institutiei. Exista o campanie de calomnie care se desfasoara aproape zilnic

Laura Codruta Kovesi acuza politicieni de top si oameni de afaceri ca incearca sa submineze institutia pe care o conduce, intr-un moment in care Bucurestiul a devenit cel mai recent punct pe lista preocuparilor Bruxelles-ului privind suprematia legii in Europa de Est, scrie Financial Times. Sefa Directiei Nationale Anticoruptie a declarat, pentru publicatia americana, ca vartejul speculatiilor despre viitorul DNA este rezultatul unui atac real, care a fost lansat de oameni de afaceri si de politicieni care doresc subminarea institutiei. Exista o campanie de calomnie impotriva institutiei noastre care are loc aproape zilnic, adauga Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi in Financial Times: Atacul asupra DNA, lansat de oameni de afaceri si de politicieni care doresc subminarea institutiei. Exista o campanie de calomniere care se desfasoara aproape zilnic

Laura Codruta Kovesi acuza politicieni de top si oameni de afaceri ca incearca sa submineze institutia pe care o conduce, intr-un moment in care Bucurestiul a devenit cel mai recent punct pe lista preocuparilor Bruxelles-ului privind suprematia legii in Europa de Est, scrie Financial Times. Sefa Directiei Nationale Anticoruptie a declarat, pentru publicatia americana, ca vartejul speculatiilor despre viitorul DNA este rezultatul unui atac real, care a fost lansat de oameni de afaceri si de politicieni care doresc subminarea institutiei. Exista o campanie de calomniere impotriva institutiei noastre care are loc aproape zilnic, adauga Codruta Kovesi.

Gabriel Liiceanu, intrebat daca Laura Codruta Kovesi ar fi un bun presedinte: Da. Din plin. Banuiesc ca ar fi cel mai bun presedinte

Scriitorul Gabriel Liiceanu a afirmat, la emisiunea in fata ta, de la Digi24ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea fi un bun candidat la alegerile prezidentiale. Banuiesc ca ar fi cel mai bun.

POZA ZILEI: Cum arata Laura Codruta Kovesi pe vremea cand juca baschet de performanta (FOTO)

Putina lume stie, insa Laura Codruta Kovesi a jucat baschet de performanta din clasa a 2a pana la 22 de ani. Sefa DNA a fost, la 14 ani, selectionata in lotul national de baschet, iar in 1989 a fost vi.

Dan Barna: USR sustine activitatea DNA si pe Laura Codruta Kovesi la conducerea institutiei

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat joi ca o sustine pe Laura Codruta Kovesi la conducerea DNA, dupa o declaratie evaziva facuta in urma cu doua zile, cand s-a declarat foarte convins ca DNA nu depinde de o singura persoana si ca nu doreste sa vorbeasca despre oameni individuali, despre staruri.

Laura Codruta Kovesi o indiscutabila lovitura de imagine

Miercuri seara, exact la ora anuntata, adica 19. 30 fix, d-na Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a facut ceea ce trebuia sa faca demult. A iesit in fata presei. A facut-o in interiorul sediului DNA. Si a fructificat, asa cum se cuvenea, avantajul meciului pe teren propriu.

Presa fata in fata cu doamna Laura Codruta Kovesi

Conferinta de presa de miercuri seara a procurorului sef al DNA, d-na Laura Codruta Kovesi, mi s-a parut cum nu se poate mai relevanta nu doar pentru determinarea domniei-sale de a-si duce pana la capat mandatul, ci si pentru starea actuala a presei din Romania.

Dovezile ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a mintit la conferinta de presa

O alta minciuna spusa de sefa DNA in conferinta de presa este si aceea ca inregistrarile in care vorbeste de decaparea prim-ministrului au fost editate. Un inginer de sunet o contrazice insa pe Kovesi si.

Viorica Dancila, declaratii la inceputul sedintei de Guvern / Nimic despre discutia cu Tudorel Toader legata de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Premierul Viorica Dancila a facut scurte declaratii la inceputul sedintei de Guvern, afirmand ca saptamana viitoare se va intalni la Bruxelles cu Jean Claude Juncker, Donald Tusk si Antonio Tajani, dar nu a facut nicio referire despre discutia anuntata cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, caruia i-a cerut sa revina mai repede in tara din vizita in Japonia, pe fondul scandalului acuzatiilor la adresa DNA.

Daniel Dragomir cere revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi

Daniel Dragomir considera ca singura solutie prin care se poate stopa scandalul DNA este destituirea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2796 seconds )