Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laura Codruta Kovesi: Modificarea legilor Justitiei va afecta grav independenta procurorilor

România Liberă România Liberă,
Laura Codruta Kovesi: Modificarea legilor Justitiei va afecta grav independenta procurorilor

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a declarat marti ca exista o incercare de a creste autoritatea ministrului Justitiei asupra activitatii procurorilor, ceea ce ar afecta grav independenta acestora. continuă pe România Liberă

Ce facea Laura Codruta Kovesi in timp ce Dragnea intra in sediul DNA

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a participat, marti seara, la o dezbatere pe tema modificarii Legilor justitiei si a Codului penal in privinta infractiunii de abuz in.

Nastase le spune celor din PSD ca au o obsesie cu Laura Codruta Kovesi: E o falsa problema

Fostul premier Adrian Nastase spune ca nu o simpatizeaza pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, insa este de parere ca ai sai colegi din partid gresesc atunci cand transforma subiectul intr-o.

Proteste fata de modificarea legilor justitiei, in Bucuresti, Oradea si Cluj: Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania!

Mai multe mitinguri de protest fata de modificarea legilor justitiei sunt anuntate, duminica, peFacebook, in Bucuresti, in Cluj si Oradea, de catre comunitatile si organizatiile 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Contract Romania, Declic, Coruptia Ucide si Umbrela Anticoruptie. Evenimentele sunt asteptate sa inceapa de la ora 18. 00, sub titlul Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania. Evenimentul face trimitere si la noul dosar al lui Liviu Dragnea, in care este urmarit penal de DNA pentru fraudarea fondurilor europene, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat.

LIVE TEXT Proteste fata de modificarea legilor justitiei, in Bucuresti, Oradea si Cluj: Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania!

Mai multe mitinguri de protest fata de modificarea legilor justitiei sunt anuntate, duminica, peFacebook, in Bucuresti, in Cluj si Oradea, de catre comunitatile si organizatiile 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Contract Romania, Declic, Coruptia Ucide si Umbrela Anticoruptie. Evenimentele sunt asteptate sa inceapa de la ora 18. 00, sub titlul Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania. Evenimentul face trimitere si la noul dosar al lui Liviu Dragnea, in care este urmarit penal de DNA pentru fraudarea fondurilor europene, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat. -----Ora 18. 34: Circa 120 de persoane protesteaza in Piata Victoriei.

VIDEO LIVE TEXT Cateva sute de oameni protesteaza, duminica, fata de modificarea legilor justitiei, in Bucuresti. Proteste sunt organizate si la Oradea, Iasi si Cluj: Fara penali! In democratie hotii stau la puscarie!

Cateva sute de oameni protesteaza duminica, in Piata Victoriei, dupa ce mai multe mitinguri de protest fata de modificarea legilor justitiei au fost anuntate, pe Facebook, in Bucuresti, Cluj si Oradea, de catre comunitatile si organizatiile 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Contract Romania, Declic, Coruptia Ucide si Umbrela Anticoruptie. Si la Iasi oamenii protesteaza. Evenimentele sunt tinute sub solganul Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania. Evenimentul face trimitere si la noul dosar al lui Liviu Dragnea, in care este urmarit penal de DNA pentru fraudarea fondurilor europene, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat. -----Ora 19. 50: Lumea din Piata scandeaza: Fara penali! In democratie hotii stau la puscarie! Iesiti cu noi, va fura si pe voi!Ora 19. 30: 500 de oameni s-au strans in fata Guvernului. Ora 19. 25: Aproximativ 400 de oameni protesteaza in Piata Victoriei, iar lumea continua sa vina. Ora 19. 00: Peste 300 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei. Ora 18. 34: Circa 120 de persoane protesteaza in Piata Victoriei.

VIDEOCateva sute de oameni au protestat, duminica, in Bucuresti si in principalele orase din tara, fata de modificarile legilor justitiei . Oamenii au cerut, printre altele, demisia liderului PSD, Liviu Dragnea: Fara penali! In democratie hotii stau la p

Cateva sute de oameni au protestat duminica, in Piata Victoriei, din Bucuresti, dar si in principalele orase din tara, dupa ce mai multe mitinguri de protest fata de modificarea legilor justitiei au fost anuntate, pe Facebook, de catre comunitatile si organizatiile 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Contract Romania, Declic, Coruptia Ucide si Umbrela Anticoruptie. Evenimentele au fost tinute sub solganul Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania. Evenimentul a facut trimitere si la noul dosar al lui Liviu Dragnea, in care este urmarit penal de DNA pentru fraudarea fondurilor europene, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat. -----Ora 20. 15 Mai sunt circa 200-250 de oameni. Se striga La inchisoare, nu la guvernare, Fara penali si Demisia!Ora 20. 10: Circa 500 de persoane protesteaza in Piata Victoriei/Operei din Timisoara. Ora 19. 50: Lumea din Piata scandeaza: Fara penali! In democratie hotii stau la puscarie! Iesiti cu noi, va fura si pe voi!Ora 19. 30: 500 de oameni s-au strans in fata Guvernului. Ora 19. 25: Aproximativ 400 de oameni protesteaza in Piata Victoriei, iar lumea continua sa vina.

Prejudicii de 188 milioane de euro in dosare de abuz in serviciu nu mai pot fi recuperate din cauza deciziei CCR

Din cauza deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) de redefinire a abuzului in serviciu, peste 200 de dosare au fost clasate in acest an, iar prejudicii de 188 de milioane de euro din aceste dosare nu mai pot fi recuperate, intrucat faptele nu mai pot fi cercetate, a declarat in aceasta seara procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

Kovesi, despre legile justitiei: 88 de procurori si judecatori condamnati in 12 ani nu justifica infiintarea unei directii speciale pentru investigarea magistratilor

Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a participat marti la o dezbatere organizata de Grupul pentru Dialog Social GDS) in care a vorbit despre modificarile dorite la legile justitiei si despre asaltul.

Dumitru Costin: BNS va organiza pe 12 decembrie un miting de protest fata de modificarea Codului Fiscal si a legilor justitiei

Blocul National Sindical BNS) organizeaza in 12 decembrie un miting de protest privind Codul fiscal si se alatura manifestatiilor societatii civile impotriva legilor justitiei, anuntat, marti, liderul BNS Dumitru Costin, potrivit news. ro.

CSM: Proiectul legilor Justitiei prezinta vicii de neconstitutionalitate si ar putea genera disfunctionalitati in functionarea sistemului judiciar

Plenul CSM arata ca proiectului de modificare a legilor justitiei care a fost asumat de Parlament contine vcii grave de fond si ca dn acest motiv s-a impus avizarea negativa a acestora. Motivarea acestui aviz are 26 de pagini si a fost transmisa Camerei Deputatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )