Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laura Codruta Kovesi, sustinuta la Bruxelles de inca un stat din UE. Nimeni nu s-ar fi asteptat! Lovitura dura pentru Viorica Dancila si PSD

Playtech Playtech,
Laura Codruta Kovesi, sustinuta la Bruxelles de inca un stat din UE. Nimeni nu s-ar fi asteptat! Lovitura dura pentru Viorica Dancila si PSD

Laura Codruta Kovesi este sustinuta de inca o tara din UE! Acesta veste fericita vine exact dupa anuntul lui Emmanuel Macron. Nimeni nu s-ar fi asteptat la aceasta tara, care nu are niciun interes fata de Romania pentru a-i fi alaturi lui Kovesi. Kovesi, sustinuta la Bruxelles de inca o tara din UE Lupta Laurei . continuă pe Playtech

Laura Codruta Kovesi, sustinuta oficial de Bulgaria pentru sefia Parchetului European

Premierul bulgar, Boiko Borisov, va sprijini candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european, dupa cum a anuntat serviciul de presa al Guvernului din tara vecina.

Laura Codruta Kovesi, reconfirmata inca o data la Bruxelles. Cine si-a anuntat sprijinul pentru fosta sefa DNA

Parlamentul European va reconfirma public sprijinul pentru Laura Codruta Kovesi. Mesajul va fi facut public inainte de intalnirea informala a Ministrilor de Justitie si Afaceri Interne. Mesaj de reconfirmare al spijinului catre Kovesi Conferinta Presedintilor, sefii grupurilor parlamentare, a decis ca in cursul zilei de joi Parlamentul European sa transmita un mesaj pentru reconfirmarea sprijinului .

Ce scrie Le Figaro despre Liviu Dragnea si Laura Codruta Kovesi. Este umilitor pentru fostul lider PSD

Publicatia franceza Le Figaro a pus ochii pe Liviu Dragnea si Laura Codruta Kovesi. Iata ce atitudine vor avea francezii in ceea ce il priveste pe candidatul lor, Bohnert, care se afla in cursa pentru functia de sef al PE alaturi de Kovesi si ce parere au despre atitudinea fostului lider PSD. Ce scrie Le .

Emmanuel Macron i-a transmis lui Klaus Iohannis ca o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la conducerea Parchetului European

Presedintele francez Emmanuel Macron i-a transmis vineri lui Klaus Iohannis ca va retrage candidatura lui Jean-Francois Bohnert si ca o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la conducerea Parchetului European.

Laura Codruta Kovesi cere sa-i fie incetata urmarirea penala in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa

Laura Codruta Kovesi cere sa fie incetata urmarirea penala pe numele sau dupa ce magistratul de la inalta Curte, cea care i-a ridicat controlul judiciar, spune foarte clar ca masura controlului judiciar a.

Rares Bogdan (PNL): Tentativele disperate ale liderilor PSD si ALDE de a o sabota pe Laura Codruta Kovesi au esuat, dar asta nu inseamna ca nu vor mai incerca

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat, joi, ca desi tentativele disperate ale liderilor PSD si ALDE de a o sabota pe Laura Codruta Kovesi au esuat, acest lucru nu inseamna ca nu vor mai.

Parlamentul European isi pastreaza sprijinul pentru Laura Codruta Kovesi in vederea obtinerii functiei de procuror-sef european

Parlamentul European isi mentine sustinerea pentru Laura Codruta Kovesi in vederea obtinerii functiei de procuror-sef european, iar presedintele David Sassoli va trimite in acest sens o scrisoare Consiliului Uniunii Europene. Sassoli considera ca este esential sa se asigure cat mai curand anchetarea si urmarirea penala a infractiunilor impotriva bugetului Uniunii Europene.

Parlamentul European anunta oficial ca o sustine in continuare pe Kovesi

Presedintele Parlamentului European, David Sassoli, va trimite in cateva ore o scrisoare Consiliului, in care va reitera sprijinul deplin al institutiei pe care o conduce pentru Laura Codruta Kovesi in calitate de.

Dancila, despre Kovesi: Dau intotdeauna dovada de solidaritate feminina, dar...

Premierul Viorica Dancila a declarat ca-si mentine parerea despre Laura Codruta Kovesi chiar daca si omologul ei bulgar a anuntat ca o va sustine pe fosta sefa DNA pentru a ajunge la conducerea Parchetul Eu.

SCHIMBARE. Bulgaria a anuntat ca o sustine pe Kovesi pentru sefia Parchetului European

Premierul Boyko Borisov a anuntat ca Bulgaria o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European, informeaza novinite. com. Initial, Sofia nu a fost de acord ca fosta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2028 seconds )