Libnet.ro
UNICEF

18:30

Laura Codruta Kovesi nu vrea sa intre in politica: Nu plec din magistratura

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi nu vrea sa intre in politica: Nu plec din magistratura

Laura Codruta Kovesi, fost procuror-sef al DNA si candidat pentru functia de procuror-sef european a declarat marti pentru Europa Libera canu are intentia de a pleca din magistratura. Kovesi. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi: Am votat pentru justitie si pentru cinste

Laura Codruta Kovesi, fost procuror-sef al DNA si candidat pentru functia de procuror-sef european, a votat dupa ora 8:00, in Capitala.

Laura Codruta Kovesi respinge o candidatura la prezidentiale: Nu plec din magistratura

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a respins posibilitatea de a intra in politica si a candida in alegerile prezidentiale de la finalul anului. intr-o declaratie data pentru Europa Libera,.

Kovesi a votat: Pentru justitie si pentru cinste

Laura Codruta Kovesi, fost procuror-sef al DNA si candidat pentru functia de procuror-sef european, a votat duminica dimineata, in jurul orei 08. 00, atat la alegerile europarlamentare, cat si la referendumul.

Kovesi, despre o posibila candidatura la prezidentiale: Nu plec din magistratura

Laura Codruta Kovesi a spus ca nu intentioneaza sa iasa din magistratura, in contextul informatiilor vehiculate in spatiul public potrivit carora fosta sefa DNA ar putea fi candidatul la prezidentiale pentru USR-PLUS.

Dan Barna: Da, i-am propus lui Kovesi sa intre in USR

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marti, la Sinteza zilei, ca i-a propus fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, sa devina membru USR: Da, i-am spus doamnei Kovesi acum un an si ceva ca, in masura in.

Kovesi declara, pentru Europa Libera, ca nu intra in politica: Nu plec din magistratura

Laura Codruta Kovesi, fost procuror-sef al DNA si candidat pentru functia de procuror-sef european a declarat marti pentru Europa Libera ca nu a avut nici un fel de contact cu politicieni si nu are intentia de a pleca din magistratura, raspunzand astfel speculatiilor privind intrarea sa in politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )