Libnet.ro
UNICEF

19:30

Laura Cosoi a devenit mama pentru a doua oara. Vedeta a dezvaluit cum o va chema pe mezina familiei (FOTO)

B1 B1,
Laura Cosoi a devenit mama pentru a doua oara. Vedeta a dezvaluit cum o va chema pe mezina familiei (FOTO)

Laura Cosoi a devenit mamica pentru a doua oara. in cursul zilei de sambata, 15 august, aceasta si-a instiintat fanii ca surioara Ritei s-a nascut si ca ea si Cosmin Curticapean au devenit parinti din. continuă pe B1

Laura Cosoi a devenit din nou mama. Ce a postat vedeta la scurt timp pe pagina de Facebook

Laura Cosoiu a devenit mama pentru a doua oara. Vedeta are inca o fetita si a postat o poza emotionanta pe contul personal de Facebook. Pe noua membra a familiei o cheama Vera.

Laura Cosoi a nascut al doilea copil. Prima poza cu fiica ei. Ce nume are

Laura Cosoi, prima mare dragoste a celebrului Smiley, din 2015 traieste o poveste, aproape perfecta, de dragoste cu Cosmin Curticapean. Cei doi sunt casatoriti din 2015 si formeaza, cel putin din declaratiile divei, o familie fericita. Laura Cosoi mamica pentru a doua oara Au trecut cinci ani de cand Laura a spus Da celui ce .

Laura Cosoi a nascut. Actrita si-a anuntat fanii printr-o postare pe Instagram

Laura Cosoi a adus pe lume cea de-a doua sa fetita, alegand si de aceasta data nasterea pe cale naturala. Vedeta a facut marele anunt prin intermediul unei fotografii pe contul de socializare.

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului, din cauza crizei financiare generate de epidemia de Covid-19

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului, pe fondul crizei fiannciare generate de epidemia de coronavirus. Nici Romania nu sta mai bine. Economia sufera cea mai mare scadere din.

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului

Polonia a intrat oficial in recesiune, pentru prima data dupa caderea comunismului, dupa ce produsul intern brut PIB) a scazut cu 7,9% in al doilea trimestru din 2020, in cifre anualizate, si cu 8,9% in raport cu trimestrul precedent, a anuntat vineri, intr-o prima estimare, oficiul national pentru statistici GUS), citat de AFP, conform Hotnews.

UPDATE Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului

Polonia a intrat oficial in recesiune, pentru prima data dupa caderea comunismului, dupa ce produsul intern brut PIB) a scazut cu 7,9% in al doilea trimestru din 2020, in cifre anualizate, si cu 8,9% in raport cu trimestrul precedent, a anuntat vineri, intr-o prima estimare, oficiul national pentru statistici GUS), citat de AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )