Libnet.ro
UNICEF

14:45

Laura Stefan, desemnata Femeia curajoasa a anului 2015 de Ambasada SUA: Ma motiveaza schimbarea Romaniei; cea mai dificila situatie: martea neagra

Hotnews Hotnews,
 Laura Stefan, desemnata Femeia curajoasa a anului 2015 de Ambasada SUA: Ma motiveaza schimbarea Romaniei; cea mai dificila situatie: martea neagra

Experta anticoruptie Laura Stefan, desemnata castigatoarea premiului Femeia curajoasa 2015 de catre Ambasada SUA, a declarat ca este motivata de schimbarea Romaniei ca rezultat al muncii societatii civile, precizand ca cea mai dificila situatie prin care a trecut a fost martea neagra. continuă pe Hotnews

Laura Stefan a primit premiul Femeia curajoasa a anului 2015 din partea Ambasadei SUA

Laura Stefan, expert anticoruptie la ONG-ul ExpertForum, a primit premiul Femeia curajoasa a anului 2015 in Romania din partea Ambasadei SUA la Bucuresti. De asemenea, Laura Stefan este nominalizarea Ambasadei SUA la Bucuresti pentru premiul Femei curajoase din intreaga lume, acordat de Secretarul de Stat al SUA. Laura Stefan este de mult timp un lider in lupta impotriva coruptiei din Romania si suntem mandri sa-i acordam recunoastere in aceasta seara, a spus insarcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, cu ocazia ceremoniei de decernare a premiului.

Ambasada SUA a ales Femeia curajoasa a anului 2015. Despre cine este vorba

Experta anticoruptie Laura Stefan, de la Expert Forum, a primit distinctia Femeia curajoasa 2015, acordata de Ambasada SUA, care, totodata, a nominalizat-o pentru premiul Femei curajoase din intreaga lume, acordat de secretarul american de Stat.

Cine este Laura Stefan, castigatoarea premiului Femeia curajoasa decernat de Ambasada SUA?

Intr-o perioada in care institutiile din Justitie au fost supuse unei presiuni constante din partea politicienilor, o mica parte a societatii civile a sustinut eforturile anticoruptie. Una dintre vocile cele mai credibile din societatea civila a fost Laura Stefan, in prezent coordonatorul activitatilor anticoruptie pentru ONG-ul Expert Forum. Laura Stefan este castigatoarea premiului Femeia curajoasa a anului 2015 si nominalizarea Ambasadei SUA la Bucuresti pentru premiul Femei curajoase din intreaga lume, acordat de Secretarul de Stat al SUA.

Experta anticoruptie Laura Stefan a castigat premiului Femeia curajoasa 2015, acordat de Ambasada SUA

Experta anticoruptie Laura Stefan, de la Expert Forum, este castigatoarea premiului Femeia curajoasa 2015, acordat de Ambasada SUA, care, totodata, a nominalizat-o pentru premiul Femei curajoase din intreaga lume, acordat de secretarul american de Stat.

Peste 1400 de someri din Mehedinti, angajati in primul trimestru al anului 2015

In perioada 01. 2015, prin intermediul serviciilor oferite de salariatii AJOFM Mehedinti, au fost incadrati in munca un numar de 1. 416 someri, din care 606 femei.

Vladimir Putin este personalitatea anului 2015 a revistei Time

Intr-o companie diversificata, de la staruri pop, la guru in tehnologie, vizionari si politicieni, dar si intr-un moment in care relatiile ruso-americane au atins un nou prag inferior, presedintele Rusiei Vladimir Putin a iesit pe primul loc in sondajul revistei Time privind cea mai influenta figura de pe plan mondial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )