Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lauren Bacall a murit. Ultima sotie a lui Humphrey Bogart avea origini romanesti

Adevărul Adevărul,
Lauren Bacall a murit. Ultima sotie a lui Humphrey Bogart avea origini romanesti

Lauren Bacall, veritabila legenda aEpocii de Aur de la Hollywood, a murit la varsta de 89 deani, din pricina unui accident cerebral. Actrita provenea dintr-o familie de evrei romano-poloneza. continuă pe Adevărul

A murit actrita Lauren Bacall, ultima sotie a lui Humphrey Bogart

Actrita americana Lauren Bacall, a patra si ultima sotie a lui Humphrey Bogart, a decedat la varsta de 89 de ani, a anuntat ieri familia Bogart, confirmand o informatie aparuta pe site-ul Tmz. com.

Roxana Condurache o interpreteaza pe Lauren Bacall, legendara actrita americana care tocmai a incetat din viata

Dupa ce Robin Williams a murit cu o zi inainte, actrita americana, ultima sotie a actorului Humphrey Bogart, a murit astazi la varsta de 89 de ani in urma unui atac cerebral se presupune). Roxana Condurache va interpreta rolul principal intr-un film american despre viata lui Lauren Bacall cu Humphrey Bogart.

Lauren Bacall, una dintre legendele varstei de aur hollywoodiene, a murit la varsta de 89 de ani. Actrita provenea dintr-o familie de evrei romano-poloneza

Actrita legendara a varstei de aur hollywoodiene Lauren Bacall, in varsta de 89 de ani, a murit, a precizat familia fostului sau sot, Humphrey Bogart, confirmand astfel o informatie difuzata de site-ul TMZ, anunta AFP.

A murit Lauren Bacall! Fosta sotie a lui Humphrey Bogart avea 89 de ani

Actrita Lauren Bacall a decedat la varsta de 89 de ani, a anuntat marti familia celui care a fost sotul ei, Humphrey Bogart.

Un alt deces la Hollywood: Actrita Lauren Bacall, fosta sotie a lui Humphrey Bogart, a murit la 89 de ani

Actrita americana Lauren Bacall, poreclita The Look Privirea) si celebra pentru rolurile sale din filme precum To Have and Have Not 1944) sau Key Largo 1948), a murit marti la varsta de 89 de ani, potrivit site-ului BBC.

A murit Lauren Bacall, vaduva lui Humphrey Bogart! Aceasta avea radacini romanesti!

Ultima mare actrita din epoca de aur de la Hollywood, Lauren Bacall s-a stins din viata la 89 de ani. Actrita a suferit marti dimineata un atac de cord, iar moartea ei a fost confirmata de reprezentantii familiei marti dimineata. Lauren este vaduva celebrului miliardar Humphrey Bogart, insa actrita mai are la activ un mariaj, cu Jason Robards. Mama ei era de origine romana.

VIDEO Imagini de la nunta dintre Lauren Bacall si Humphrey Bogart

Imaginile, oferite de Paramount Pictures, filmate pe 21 mai 1945, o arata pe Lauren Bacall, in varsta de 20 de ani, casatorindu-se cu Humphrey Bogart, 45 de ani, la o ferma din Lucas, Ohio. Cei doi par foarte indragostiti, specifica Time.

Lauren Bacall, reprezentanta a epocii de aur a Hollywoodului, a murit la 89 de ani

Actrita Lauren Bacall, icoana a epocii de aur a Hollywoodului si sotia lui Humphrey Bogart, a murit, marti, la varsta de 89 de ani, transmite AFP, conform Agerpres.

Actrita Lauren Bacall, icoana Hollywoodului, a murit la varsta de 89 de ani (VIDEO)

Actrita Lauren Bacall, icoana epocii de aur a Hollywoodului, a decedat la varsta de 89 de ani, a anuntat marti familia fostului ei sot, Humphrey Bogart. Cu profunda durere, dar si cu multa recunostinta.

Hollywoodul o plange pe Lauren Bacall.A fost o legenda. A fost cea mai doamna dintre doamne

Barbra Streisand, John Cussack, Alec Baldwin si Larry King se numara printre vedetele din industria de divertisment americana care au deplans moartea actritei Lauren Bacall, o veritabila legenda din Epoca de Aur de la Hollywood, care a murit marti, la varsta de 89 de ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )