Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laurentiu Baranga a fost audiat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Laurentiu Baranga a fost audiat

Laurentiu Baranga, fost presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, a fost audiat azi la Parchetul General, in dosarul in care a fost retinut de procurori pentru inselaciune, el fiind suspectat ca si-a falsificat diploma de Bacalaureat. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul presedinte al Oficiului de Combatere a Spalarii Banilor a fost audiat. Procurorii cer arestarea preventiva

Laurentiu Baranga, fost presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, a fost audiat duminica la Parchetul General, in dosarul in care a fost retinut de procurori pentru inselaciune, el fiind suspectat ca si-a falsificat diploma de Bacalaureat. Oficiali din Parchetul General au confirmat ca Laurentiu Baranga va fi dus in instanta cu propunere de arestare preventiva, relateaza Agerpres.

UPDATE Laurentiu Baranga, audiat la Parchetul General. Fostul sef al OPCSB a primit arest la domiciliu

Laurentiu Baranga, a fost audiat, duminica, la Parchetul General, in dosarul in care a fost retinut pentru 24 de ore, pentru inselaciune. Reprezentantii Parchetului au confirmat ca Laurentiu Baranga va fi dus.

Fostul presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, retinut pentru 24 de ore

Fostul presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor Laurentiu Baranga a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurori, sub acuzatia de inselaciune, potrivit unui anunt facut de Politia Romana. Baranga este cercetat pentru inducerea si mentinerea in eroare a mai multor institutii publice, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate, in baza carora a ajuns in importate demnitati publice. Ceea ce putina lume stie este ca inainte de a obtine diploma de bacalaureat, dovedita a fi falsa, Laurentiu Baranga a fost strungar. A lucrat, potrivit surselor din Valcea ale ziarului Adevarul, in cadrul sectiei I3 a Uzinei Mecanice Babeni. Vezi aici CV-ul impostorului.

Laurentiu Baranga, fostul presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, a fost retinut pentru 24 de ore

Laurentiu Baranga a fost retinut pentru 24 de ore, in urma audierilor care au avut loc sambata. seara. Fostul presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor a fost adus.

Ludovic Orban a declarat ca nu avea informatii referitoare la diplomele false ale lui Laurentiu Baranga

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca nu avea informatii referitoare la diplomele false ale fostului presedinte al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga si ca au fost aplicate toate procedurile de evaluare a candidaturii, scrie g4media.

ORNISS, precizari in cazul lui Laurentiu Baranga: in ultimii 4 ani nu a avut legatura cu institutia

Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat ORNISS) a transmis, duminica, precizari in legatura cu Laurentiu Baranga, dupa ce a aparut informatia ca vreme de 11 ani a fost adjunct al Oficiului. Baranga este arestat la domiciliu, acuzat ca si-a falsificat actele de studii, scrie Mediafax. ORNISS a transmis ca in perioada 1 octombrie 2016 30 septembrie 2019 contractul individual de munca al lui Laurentiu Baranga cu ORNISS a fost suspendat, iar incepand cu data de 1 octombrie 2019, contractul individual de munca al lui Baranga cu ORNISS a incetat. Practic, in ultimii 4 ani calendaristici, domnul Baranga Laurentiu nu a mai avut nicio legatura cu ORNISS. in perioada in care domnul Baranga Laurentiu a activat in cadrul ORNISS nu a indeplinit niciodata si sub nicio forma, calitatea de adjunct al conducatorului institutiei, au transmis, duminica, reprezentantii ORNISS.

Politia a descins acasa la Laurentiu Baranga. Ce au gasit la seful Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor

La doar o luna de la numirea lui Laurentiu Baranga ca sef al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, acesta si-a dat demisia dupa ce anchetatorii au aflat un lucru incredibil. Ce se afla in casa acestuia este dincolo de orice imaginatie! Ce a gasit Politia in casa lui Laurentiu Baranga Pe .

ORNISS, precizari despre Laurentiu Baranga: Nu a indeplinit niciodata si sub nicio forma, calitatea de adjunct al conducatorului institutiei

Reprezentantii Oficiului Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat ORNISS) precizeaza, duminica, printr-un comunicat de presa, ca Laurentiu Baranga, plasat sub control judiciar fiind acuzat de.

Perchezitii la seful Oficiului pentru Spalarea Banilor. Laurentiu Baranga si-ar fi falsificat diploma de studii

Procurorii efectueaza sambata perchezitii la casa sefului Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, acesta fiind cercetat intr-un dosar de inselaciune.

Fostul presedinte de la Combaterea Spalarii Banilor este arestat la domiciliu

Laurentiu Baranga, fost presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, va sta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )