Libnet.ro
UNICEF

17:00

Laurentiu Mihai, eliberat la cerere din functia de presedinte al CNAS de premierul interimar Mihai Fifor

Hotnews Hotnews,
 Laurentiu Mihai, eliberat la cerere din functia de presedinte al CNAS de premierul interimar Mihai Fifor

Laurentiu-Teodor Mihai va fi eliberat la cerere, la data de 1 februarie, din functia de membru al consiliului de administratie si de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a premierului interimar Mihai Fifor, publicata vineri in Monitorul Oficial, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Toma Petcu, despre decizia de a se retrage din functia de ministru al Energiei: Am ales asa pentru ca imi doresc sa fiu aproape de familie

Am decis astazi sa ma retrag din functia de ministru al Energiei. Am ales asa pentru ca imi doresc sa fiu aproape de familie, dupa un an plin de activitate si de provocari, dintre cele mai grele. Asa isi motiveaza Toma Petcu ALDE) decizia de a se retrage din functia de ministru al Energiei. Reamintim ca in locul sau a fost propus Anton Anton, tot de la ALDE. Toma Petcu spune ca la finalul unui an de mandat, retrospectiva il multumeste.

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Laurentiu - Teodor Mihai, eliberat din functie la cerere

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) Laurentiu - Teodor Mihai a fost eliberat din functie la cerere. incepand cu data de 1 februarie, conform unei decizii publicate vineri in Monitorul Oficial.

Paul Stanescu: Daca voi fi inculpat in acest dosar, imi voi da demisia din functia de ministru al Dezvoltarii

Paul Stanescu, vicepremier si ministru al Dezvoltarii, a anuntat joi ca va demisiona din Guvern daca va fi pus sub acuzare de DNA. Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca, joi, o cerere de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in cazul vicepremierului Paul Stanescu. Potrivit ICCJ, dosarul a fost inregistrat pe 17 ianuarie 2018, iar alaturi de Stanescu, in dosar mai apar numele lui Marian Belu Briceag, Florin Cotosman si Remus Manolache.

Marius Dunca si-a anuntat demisia din functia de ministru al Tineretului si Sportului

Ministrul Tineretului si Sportului, Marius Dunca, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul MTS, ca se retrage din Guvern. Stire in curs de.

Paul Stanescu: Voi demisiona din functia de ministru al Dezvoltarii daca voi fi inculpat in dosar

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, joi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca va demisiona din functie daca va fi inculpat in dosarul care are ca obiect deturnarea de fonduri de la Consiliul Judetean Olt, potrivit Agerpres .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )