Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lavinia Parva, primele declaratii despre nunta secreta cu Banica Jr.

Antena3 Antena3,
Lavinia Parva, primele declaratii despre nunta secreta cu Banica Jr.

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. tac si fac. Cei doi ne-au surprins cu vestea ca au devenit sot si sotie, in secret, iar recent solista ne-a si povestit cat e de fericita cu alesul. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete: Lavinia Parva, primele declaratii despre nunta secreta cu Banica; Simona Halep a stralucit ca niciodata in 2017!; Meghan Markle, anunt de ultima ora privind relatia cu printul Harry!

Maria Basescu vs. Elena Udrea, la nunta cu 7. 000 de invitati! Ce tinute au ales fosta prima-doamna si blonda de la Cotroceni. Traian Basescu, sotia lui, Maria, si Elena Udrea si-au facut aparitia la cea mai grandioasa nunta din Romania. Simona Gherghe a suferit un accident si merge in carje! Deplasarile pe jos vor fi o perioada o adevarata corvoada pentru Simona Gherghe. Vedeta de la Antena 1, aflata in concediu de maternitate, a anuntat ca a suferit o fractura.

Lavinia Parva, escapada in Barcelona fara Stefan Banica. Cu cine a plecat artista (FOTO)

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. Traiesc o frumoasa poveste de dragoste de sase ani si recent au hotarat sa-si si oficializeze relatia. De cand acest lucru a fost aflat de toata lumea,.

Selena Gomez, primele declaratii despre transplantul de rinichi care i-a salvat viata: Era o chestiune de viata si de moarte. N-am vrut sa apelez la nimeni

Cantareata si actrita americana Selena Gomez 25 de ani) si cea mai buna prietena a ei, care i-a salvat viata donandu-i unul din rinichii ei, au vorbit in premiera despre starea de sanatate critica in care s-a aflat artista inainte de operatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )