Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lavinia Pirva, dezvaluiri din viata cu Stefan Banica jr. Ce se intampla in familia lor

Playtech Playtech,
Lavinia Pirva, dezvaluiri din viata cu Stefan Banica jr. Ce se intampla in familia lor

In urma cu un an, sotia lui Stefan Banica Jr a devenit mama pentru prima oara, iar viata i s-a schimbat complet. Invitata vineri in platoul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, Lavinia Pirva a vorbit despre cum e rolul de mamica si daca se gandeste pe viitor la un al doilea copil. Lavinia . continuă pe Playtech

Vedeta TV a cerut falimentul. A ajuns in cel mai greu moment din viata, este oribil ce se intampla

Criza de COVID-19 pare ca a afectat-o pe vedeta Antena 1, facand-o sa ia decizii radicale: a cerut falimentul. Firma sa a inregistrat pierderi in ultima perioada, fapt ce a determinat-o sa demareze procedura de insolventa. Vedeta TV, la fundul sacului. A cerut falimentul! Ozana Brabancea, jurat de la Te cunosc de undeva, da semne .

Lavinia Pirva, desfiintata in direct la Pro TV. Sotia lui Stefan Banica, acuzata ca doar o copiaza pe Adelina Pestritu

Lavinia Pirva a fost desfiintata in direct la Pro TV. Sotia lui Stefan Banica a fost acuzata ca doar o copiaza pe Adelina Pestritu. Iata cine a facut aceste declaratii incredibile, la TV! Iulia Albu o desfiinteaza pe Lavinia Pirva Rubrica Martea Neagra este asteptata cu sufletul la gura de telespectatorii Pro TV. in fiecare .

Loredana Groza, aparitie uluitoare la X Factor. Unde s-a uitat Stefan Banica Jr, pe furis

Loredana Groza a furat toate privirile in recenta editie de la X Factor. Celebra cantareata l-a facut pe Stefan Banica sa o priveasca pe furis. Unde s-a uitat celebrul licean cu coada ochiului? Loredana Groza, aparitie wow la X Factor. Stefan Banica nu s-a putut abtine O noua editie, o alta aparitie wow! Loredana Groza .

Femeile din viata lui Dani Otil cu cine s-a iubit inainte sa se hotarasca sa se insoare

Dani Otil este unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune de la noi. Acesta a avut nenumarate relatii pana acum, insa relatia pe care o are in prezent, pare a fi marea sa dragoste, pe Gabriela Prisacariu. Iata care sunt femeile din viata lui Dani Otil. Femeile din viata lui Dani Otil Dani Otil .

Fotbalul a mai pierdut o legenda. Atacantul italian Paolo Rossi s-a stins din viata (VIDEO)

Fotbalistul Paolo Rossi, campion mondial cu nationala Italiei in 1982, s-a stins din viata miercuri noaptea, la 64 de ani, din cauza unei boli incurabile, scrie Gazzetta dello Sport. A murit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )