Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lazar despre desecretizarea protocoalelor cu SRI: Facem o analiza de legalitate si apoi vom lua o decizie. Tarcea cere CSM discutii despre protocoale

Adevărul Adevărul,
Lazar despre desecretizarea protocoalelor cu SRI: Facem o analiza de legalitate si apoi vom lua o decizie. Tarcea cere CSM discutii despre protocoale

Dupa ce procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, marti, la CSM, ca se va face o analiza temeinica inainte de a decide sau nu desecretizarea protocoalelor incheiate de Ministerul Public cu SRI, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a cerut suplimentarea ordinii de zi a plenului CSM cu teme precum Arhiva SIPA, ofiterii acoperiti, casele conspirative si protocoalele incheiate cu SRI. continuă pe Adevărul

Augustin Lazar, despre desecretizarea protocoalelor SRI-Parchet: Voi face o analiza de legalitate

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, cu privire la solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a desecretiza protocoalele incheiate intre structurile de Parchet si Serviciul Roman de Informatii, ca Ministerul Public va face.

Lazar, despre desecretizarea protocoalelor dintre SRI si parchete: Vom face mai intai o analiza de legalitate

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, cu privire la solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de desecretizare a protocoalelor incheiate intre structurile de Parchet si Serviciul Roman de Informatii, ca Ministerul Public va face mai intai o analiza de legalitate, iar apoi va lua o decizie, transmite Agerpres.

Augustin Lazar, despre desecretizarea protocoalelor ceruta de ministrul Justitiei: Decizia se va lua dupa o analiza temeinica

Procurorul General trage de timp in cazul desecretizarii protocoalelor dintre institutiile din Justitie si SRI. Augustin Lazar anunta ca va decide in privinta desecretizarii doar dupa ce va face o analiz?.

Tariceanu, despre desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA: Trebuie facuta cat mai rapid. Iohannis va incerca tot timpul sa acopere aceste lucruri

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a vorbit sambata-seara despre desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA, trimitand sageti, in acesta chestiune, si spre presedintele Klaus.

Cristina Tarcea cere CSM discutii despre protocoalele cu SRI, arhiva SIPA si ofiterii acoperiti

Dupa ce procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, marti, la CSM, ca se va face o analiza temeinica inainte de a decide sau nu desecretizarea protocoalelor incheiate de Ministerul Public cu SRI, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a cerut suplimentarea ordinii de zi a plenului CSM cu teme precum Arhiva SIPA, ofiterii acoperiti, casele conspirative si protocoalele incheiate cu SRI.

Presedintele iCCJ doreste desecretizarea protocoalelor SRI. Solicitarea se afla pe ordinea de zi a Plenului CSM

Presedintele iCCJ, Cristina Tarcea, a declarat marti in plenul CSM ca trebuie sa existe o discutie cu privire la activitatea sistemului judiciar, mai exact despre protocoalele cu SRI, arhiva SIPA si existenta of.

Calin Popescu Tariceanu despre desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA: Trebuie facuta cat mai rapid

Desecretizarea protocoalelor incheiate de DNA trebuie facuta cat mai rapid, a declarat sambata seara presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, adaugand ca atitudinea pe care au exprimat-o in acest sens premierul si ministrul Justitiei este una foarte sanatoasa si corecta din punct de vedere politic si juridic.

Traian Basescu, despre scadalul protocoalelor SRI: Problema e la judecatorii care dau prea usor aprobari de interceptare(VIDEO)

Traian Basescu a vorbit intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician despre subiectul protocoalelor incheiate intre Directia Nationala Anticoruptie, DIICOT si Serviciul Roman.

UPDATE. Tariceanu: Desecretizarea protocoalelor SRI - DNA trebuie facuta cat mai rapid

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata seara ca desecretizarea protocoa.

Tariceanu: Desecretizarea protocoalelor SRI - DNA trebuie facuta cat mai rapid

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat sambata seara ca desecretizarea protocoa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )