Libnet.ro
UNICEF

06:15

Lazar a explicat scurtarea comunicatului pentru Kovesi

Antena3 Antena3,
Lazar a explicat scurtarea comunicatului pentru Kovesi

Parchetul General ofera precizari dupa ce informatii importante din doua comunicate de presa ale Sectiei de ancheta a magistratilor care vizau dosarul Laurei Codruta Kovesi au fost eliminate de catre Biroul de. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie. Lazar cenzureaza comunicatul pentru Kovesi

Sectia de investigare a magistratilor a trimis un comunicat de presa, cu privire la audirea Laurei Codruta Kovesi, catre Parchetul general ca sa il transmita publicitatii. El nu a fost dat publicitatii ca.

Tudorel Toader, lovitura devastatoare pentru Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a initiat un proiect de OUG prin care candidatul Romaniei la Parchetul European sa fie desemnat de catre o Comisie speciala pe care ministrul Justitiei o va.

Replica dura pentru Kovesi de la un fost ministru al Justitiei: Sa aiba incredere in justisie! Si Nitu candida pentru al doilea mandat cand a fost pus sub acuzare pentru a fi gasit apoi nevinovat

Robert Cazanciuc, fost ministru al Justitiei, ii da o replica dura Laurei Codruta Kovesi in conditiile in care fosta sefa se planga ca a fost citata ca suspect de sectia speciala de anchetare a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )