Libnet.ro
UNICEF

12:15

Lazaroiu: Majoritatea aderentilor fundatiei Miscarea Populara vor infiintarea unui partid politic

Hotnews Hotnews,
 Lazaroiu: Majoritatea aderentilor fundatiei Miscarea Populara vor infiintarea unui partid politic

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat, vineri, la Craiova, intr-o conferinta de presa, cei mai multi dintre aderentii fundatiei Miscarea Populara vor sa ramana fundatia, dar sa fie infiintat si un partid politic cu acelasi nume, transmite corespondentul Mediafax. continuă pe Hotnews

Sebastian Lazaroiu: Majoritatea aderentilor fundatiei Miscarea Populara vor infiintarea unui partid politic

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, vineri, ca majoritatea celor care au aderat la fundatia Miscarea Populara doresc infiintarea unui partid politic cu acelasi nume, potrivit.

Lazaroiu: Majoritatea membrilor din Miscarea Populara vor infiintarea unui ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat, vineri, la Craiova, intr-o conferinta de presa, cei mai multi dintre aderentii fundatiei Miscarea Populara vor sa ramana fundatia, dar sa fie infiintat si un partid politic cu acelasi nume, potrivit Mediafax. Lazarou a amintit, cu ocazia lansarii filialei doljene a fundatiei Miscarea Populara, ca a fost demarat pe site-ul fundatiei un proces de consultare a celor 6. 000 de aderenti in privinta infiintarii unui partid politic. Acest .

Sebastian Lazaroiu: Majoritatea aderentilor la Miscarea Populara vor infiintarea unui partid cu acelasi nume

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru-fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, vineri, ca majoritatea aderentilor care si-au exprimat pana acum optiunea cu privire la viitorul acestui proiect doresc infiintarea unui partid.

Sebastian Lazaroiu: Doamne fereste sa se rupa USL-ul pana la alegerile europarlamentare.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, membru-fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, vineri, la Craiova ca daca USL s-ar rupe pana la alegerile europarlamentare, Romania ar avea o criza politica care ar afecta foarte grav economia, transmite Agerpres. Doamne fereste sa se rupa USL-ul pana la alegerile europarlamentare! Vorbesc foarte serios. Si am mai spus-o: ar fi grav pentru Romania sa avem o criza politica, pentru ca asta ar insemna ruperea USL-ului. Nu ar fi o criza .

Lazaroiu: Pana in 2016, PDL ar putea sa nu mai existe

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu crede ca daca va exista un viitor partid format in jurul Fundatiei Miscarea Populara, atunci presedintele Traian Basescu ar fi piesa de rezistenta a acestuia, punctand ca viitoarea formatiune si-ar dori aliante cu partide de dreapta si ca pana in 2016 PDL ar putea sa nu mai existe, transmite Realitatea. net.

Lazaroiu vorbeste despre disparitia PDL: S-ar putea nici sa nu mai existe partidul pana in 2016

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu crede ca daca va exista un viitor partid format in jurul Fundatiei Miscarea Populara, atunci presedintele Traian Basescu ar fi piesa de rezistenta a acestuia,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )