Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ce le-a spus Alina Bica italienilor, dupa ce a fost prinsa. Ofiterii s-au uitat mirati la ea

Playtech Playtech,
Ce le-a spus Alina Bica italienilor, dupa ce a fost prinsa. Ofiterii s-au uitat mirati la ea

Dupa cum s-a scris in toata presa nationala, Alina Bica a fost prinsa si arestata in Italia, urmand sa se faca actele si procedura de extradare. Pana la finalizarea actelor Bica a fost pusa in arest la domiciliudin Italia. Ce le-a spus Alina Bica italienilor, dupa ce a fost prinsa Conform celor de la Antena . continuă pe Playtech

Alina Bica, declaratie-soc in fata italienilor: Nu vreau sa ma intorc in Romania, voi cere sa execut aici in Italia

Alina Bica a fost prezenta joi in fata instantei din Italia. Fosta sefa DIICOT, care e condamnata definitiv la patru ani de inchisoare a declarat in fata anchetatorilor ca nu va fugi din Italia, insa nu doreste sa execute condamnarea in Romania.

Alina Bica nu vrea sa revina in tara. Aceasta a lansat acuzatii la adresa justitiei din Romania in fata magistratilor italieni

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, le-a spus judecatorilor din Italia ca nu vrea sa revina in Romania, sub argumentul ca ar fi fost condamnata pe nedrept, lansand mai multe acuzatii la adresa justitiei din Romania.

Detalii-soc despre fostul procuror-sef Alina Bica. Ce motive ar putea invoca pentru a evita extradarea

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost plasata in arest la domiciliu, luni, de un judecator din Italia, dupa ce autoritatile din peninsula au prins-o, vineri. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata de avocatii Alinei Bica. Motivele pe care Alina Bica le-ar putea invoca pentru a evita extradarea au fost dezvaluite de jurnalista Adina Anghelescu, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire.

Alina Bica, plasata in arest la domiciliu in Italia, in vederea extradarii. Decizia nu este definitiva

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost plasata in arest la domiciliu, luni, de un judecator din Italia, dupa ce autoritatile din peninsula au prins-o, vineri, alaturi de un alt fugar dat in urmarire internationala, Ioan Bene. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata de avocatii Alinei Bica.

Alina Bica prefera sa faca inchisoare in Italia: in Romania exista un singur penitenciar pentru femei si mai mult de jumatate dintre detinute au fost condamnate pe baza investigatiilor efectuate de biroul meu (VIDEO)

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, aflata in arest la domiciu in Italia, s-a declarat din nou nevinovata si a precizat ca sentinta pe care a primit-o se bazeaza pe o interpretare dubioasa a legii. in plus, ea.

Judecatorii italieni au decis: Alina Bica si Ioan Bene raman in arest la domiciliu pana la extradarea in Romania

50:Alina Bica va sta in arest la domiciliu pana cand magistratii italieni decid in cazul extradarii sale la Bucuresti. O decizie similara a fost luata si in cazul omului de.

UPDATE Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, fugara din Romania, in arest la domiciliu pana la o decizie privind extradarea in Romania, a decis o instanta din Italia

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si omul de afaceri Ioan Bene, condamnati definitiv intr-un dosar de coruptie, vor fi plasati in arest la domiciliu in Italia pana la momentul pronuntarii unei decizii privind extradarea, a decis luni o instanta din Italia, potrivit Mediafax. Bica si Bene - fugari din Romania - au fost prinsi vineri de autoritatile din Italia.

Alina Bica, in fata instantei din Italia: Nu vreau sa ma intorc in Romania. Daca sentinta va fi confirmata, voi cere sa execut pedeapsa aici in Romania exista un singur penitenciar pentru femei (presa)

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, fugara din tara si retinuta saptamana trecuta in Italia, avand o condamnare definitiva de patru ani de inchisoare, a sustinut in fata unei instante italiene ca nu fuge, dar ca nu vrea sa se intoarca in Romania si ca vrea sa-si execute condamnarea in Italia, scrie Gazeta Romaneasca, citand La Gazzetta del Mezzogiorno. Presa italiana mai noteaza ca Alina Bica este in Italia de aproximativ un an, fiind consultant legal pentru companii din zona Brescia.

Cand se va intoarce Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, din diaspora inculpatilor fugari

Statul roman face demersuri prin Ministerul Justitiei pentru repatrierea Alinei Bica, prinsa si arestata in Italia dupa mai bine de doi ani de la fuga acesteia din tara, in decembrie 2018. Numai ca prinderea fostei sefe a DIICOT nu inseamna automat repatrierea ei, procedurile de extradare fiind unele complicate. in functie de cat de buni sunt avocatii fugarilor, ele pot dura de la cateva luni pana la cativa ani.

Alina Bica, in arest la domiciliu pana la extradare - surse

Decizie-bomba in dosarul Alinei Bica, retinuta saptamana trecuta in Italia. Potrivit surselor Antena3, fosta sefa DIICOT va fi plasata in arest la domiciliu, pana in momentul extradarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )