Libnet.ro
UNICEF

07:00

Leacul pentru cancer ar putea veni de la una dintre cele mai periculoase insecte

Playtech Playtech,
Leacul pentru cancer ar putea veni de la una dintre cele mai periculoase insecte

Cancerul este una dintre cele mai grave boli ale secolului 21, pentru care se cauta in mod constant tratamente. O descoperire recenta ar putea indica un tratament intr-un loc neasteptat: cuiburile de viespi. Se pare ca veninul de la Polybia paulista contine un ingredient care ar putea fi o arma puternica in lupta impotriva cancerului. [] Leacul pentru cancer ar putea veni de la una dintre cele mai periculoase insecte Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

FOTO. PREMIERA in Romania: Una dintre cele mai asteptate masini ale anului, LANSATA la Bucuresti, inaintea Salonului de la Frankfurt

Noul Opel Astra a avut parte de o avanpremiera la Bucuresti, inainte ca modelul sa apara in lumina reflectoarelor la Salonul Auto de la Frankfurt. Compacta germana este primul model nou lansat la Bucuresti inainte de a fi prezentat la saloanele auto majore europene.

Atentie, soferi! Politia Rutiera a scos pistolul radar cu laser pe una dintre cele mai circulate sosele din Romania

Dispozitivul este prevazut cu laser si camera video, are o raza de actiune de un kilometru si poate depista simultan mai multi vitezomani. Decizia conducerii Serviciului Politiei Rutiere SPR) Valcea de a scoate acest radar pe DN 7 este urmare a numarului mare de accidente inregistrate in 2015 pe una din cele mai aglomerate sosele din tara, din cauza vitezei.

Ce boala grava ascunde o banala durere abdominala. Medic specialist: Poate fi adenocarcinom, adica cancer gastric

Durerea abdominala sau, popular, durerea de burta este una dintre cele mai comune neplaceri. Medicii explica ce ar putea cauza durerile si spun ca orice persoana care are dureri abdominale repetate trebuie sa se prezinte de urgenta la control.

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

Oferta vietii pentru Ion Tiriac. Si totusi a refuzat-o

Omul de afaceri Ion Tiriac a povestit ca a fost la un pas sa preia una dintre cele mai importante echipe de fotbal din lume. Acest lucru nu s-a mai intamplat, insa Tiriac a avut contributia sa in dezvoltarea ulterioara a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )