Libnet.ro
UNICEF

14:30

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Remediu pentru cei care sufera de diabet sau de probleme gastrice

Antena3 Antena3,
Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Remediu pentru cei care sufera de diabet sau de probleme gastrice

Lidia Fecioru a prezentat la Adevaruri ascunse un leac pentru cei care sufera de diabet, de ulcer sau cei cu probleme gastrice. Cand il vedem la modul acesta de inflorit e bine sa sapam radacina. continuă pe Antena3

Noua regula pentru cei care calatoresc cu avionul

Cei care calatoresc cu avionul pe teritoriul SUA vor trebui incepand din vara aceasta sa respecte masuri de securitate mai stricte care ii obliga sa scoata alimentele din bagajele de mana, inainte ca.

Masuri de securitate mai stricte pentru cei care calatoresc in SUA

Persoanele care calatoresc cu avionul pe teritoriul SUA vor trebui, incepand din aceasta vara, sa respecte masuri de securitate mai stricte.

Lidia Fecioru: Traumele din copilarie duc la angoase . Neintelegandu-te, mintea ta se blocheaza pe niste cutume

Traumele din copilarie au efecte foarte clare in comportamentul oamenilor de mai tarziu. Lidia Fecioru a vorbit despre acest lucru la Adevaruri ascunse. Nu doar dramele din copilarie. Pot fi si traume.

Dar si Har. Lidia Fecioru: Lipsa iubirii paterne poate duce la creearea unei forme de alcoolism a copilului

Lidia Fecioru a vorbit la Dar si Har despre problema alcoolismului si cum ajung oamenii sa mearga pe aceasta directie. Trebuie sa constientizeze oamenii ce se intampla, de pilda, cu viata.

Facilitati pentru cei care incearca sa obtina permisul de conducere moldovenesc

Rezultatul la proba teoretica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere va fi valabil timp de un an. Acest lucru este prevazut de o hotarare de Guvern, publicata vineri, 13 aprilie, in Monitorul Oficial. Pana acum, perioada de valabilitate era de 90 de zile, transmite IPN.

Amenzi pentru cei care aprind iarba uscata pe camp

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta indemna oamenii sa evite aprinderea vegetatiei intrucat, in conditii de temperaturi ridicate si umiditate redusa, aceste focare se pot raspandi cu repeziciune, transmite IPN.

Lia Olguta Vasilescu ii ironizeaza pe cei care critica legea salarizarii: Cand au fost scaderi salariale nu au fost proteste, a fost maxim dansul pinguinului

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a lansat un atac dur la adresa celor care contesta legea salarizarii unitare si a celor care s-au plans de scaderile salariale din sanatate. Sunt doctori care.

Fiscul vine pe urmele detinatorilor de criptomonede. Ce trebuie sa faca cei care ai obtinut venituri din ele

Contribuabilii care au obtinut venituri din criptomonede vor trebui sa declare la Fisc aceste venituri pana la data de 15 iulie 2018, odata cu depunerea Formularului unic 212. Acest lucru se aplica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )