Libnet.ro
UNICEF

01:05

Leacuri babesti pentru acnee care dau rezultate

Antena3 Antena3,
Leacuri babesti pentru acnee care dau rezultate

Leacuri babesti pentru acnee. O piele perfecta este rezultatul unui ritual bine stabilit de exfoliere si curatare, dar nu e o regula ca aceste lucruri sa fie facute doar cu produse cosmetice cumparate de la magazin. continuă pe Antena3

Marian Godina, mesaj pentru romanii care au adunat bani de pe jos, la Iasi: Naivi, sarmani, mila?

Marian Godina a scris pe blogul personal un mesaj pentru romanii care au adunat bani de pe jos, in timpul mitingului PSD din Iasi. Politistul nu este de acord cu cei care cred ca boamenii care s-au aplecat dupa bani sunt naivi, sarmani si demni de mila. Cei care ma urmaresc de ceva vreme stiu [] .

PSD promite facilitati bancare substantiale pentru agricultorii care isi fac solarii

Ministerul Agriculturii si Ministerul Finantelor Publice pregatesc un pachet de facilitati fiscale pentru cei care vor sa-si extinda suprafata cu solarii. Anuntul a fost facut de presedintele PSD, Liviu.

Amenzi uriase pentru bucurestenii care nu elimina ambrozia de pe terenuri

Proprietarii de terenuri din Bucuresti care nu isi curata proprietatile de ambrozie pot fi amendati cu pana la 20. 000 de lei, anunta Primaria Municipiului Bucuresti PMB). Potrivit unui anunt al.

Guvernul Dancila tripleaza sprijinul pentru fermierii care cultiva usturoi: 3.000 de euro pe hectar

Guvernul Dancila sare in sprijinul agricultorilor care cultiva usturoi. Si creste de trei ori sprijinul pentru acestia, la 3. 000 de euro/hectar. in fiecare judet in care am fost in ultima perioada m-am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )