Libnet.ro
UNICEF

07:30

Leadsom: Dreptul de a ramane in Marea Britanie post-Brexit va depinde de permisele de munca

Antena3 Antena3,
Leadsom: Dreptul de a ramane in Marea Britanie post-Brexit va depinde de permisele de munca

Cetatenii UE care vin in Marea Britanie dupa ce tara va parasi Uniunea Europeana vor trebui sa obtina permise de munca daca doresc sa ramana, a declarat Andrea Leadsom, una dintre cele doua. continuă pe Antena3

Andrea Leadsom, candidat la functia de prim-ministru britanic: Dreptul de a ramane in Marea Britanie, dupa Brexit va depinde de permisele de munca

Andrea Leadsom, una dintre cele doua candidate in cursa pentru functia de prim-ministru britanic, a declarat ca cetatenii Uniunii Europene care vor sa vina in barea Britanie, dupa Brexit.

Brexit: Marea Britanie nu va intoarce spatele apararii si securitatii Europei

Marea Britanie va ramane angajata pentru apararea si securitatea Europei chiar si dupa ce va parasi Uniunea Europeana UE), a declarat premierul britanic David Cameron, la sosirea sa, vineri, la summitul Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO), informeaza agentiile de presa Reuters si AFP.

BREXIT. Nici vorba de restrictii in Marea Britanie

In ciuda panicii generalizate in urma referendumului pentru Brexit, Marea Britanie primeste in continuare studenti din Romania. Nici cei care sunt deja la studii nu au motive de.

Lovitura dura pentru britanici, dupa BREXIT. Franta a depasit Marea Britanie si a devenit a cincea economie a lumii

Franta a intrecut Marea Britanie si a devenit a cincea mare economie a lumii, dupa ce lira sterlina a atins un nou minim, dupa Brexit, scrie The Independent. Lira sterlina s-a depreciat cu extrem de mult.

BREXIT. Germania vrea sa colaboreze in continuare cu Marea Britanie in combaterea terorismului

Germania este favorabila continuarii cooperarii dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie in domeniul combaterii terorismului si dupa ce aceasta din urma va parasi blocul comunitar, a declarat joi la Bratislava ministrul german de interne, Thomas de Maiziere, iar in ceea ce priveste criza refugiatilor, el a cerut un sistem european de azil in virtutea caruia fiecare stat membru al UE sa aplice aceleasi reguli pentru primirea migrantilor si prestatiile sociale oferite acestora, relateaza agentia EFE.

Brexit. Romanii din Marea Britanie sunt nelinistiti in legatura cu viitorul lor

Referendumul din 23 iunie, in cadrul caruia britanicii s-au pronuntat pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, i-a uluit pe foarte multi romani care traiesc in Marea Britanie, semanand confuzie in randul acestora, noteaza BBC.

Aparitie inedita pe o strada din Londra. Imigrantilor din Marea Britanie nu le-a venit sa creada ochilor cand au vazut asta

Marea Britanie trece prin clipe dificile de cand majoritatea populatiei a decis iesirea din Uniunea Europeana, printr-un referendum care va intra in istorie sub numele de BREXIT. Desi peste 51 la suta.

Magazinul unor romani din Marea Britanie a fost incendiat. Reactia MAE dupa incident

Un magazin apartinand unor cetateni romani a fost incendiat in noaptea de 8 iulie, in localitatea Norwich din Marea Britanie, MAE solicitand autoritatilor britanice sa clarifice.

Marea Britanie: Agresiunile xenofobe au crescut cu 42% in contextul referendumului

Agresiunile cu caracter xenofob au crescut cu 42% in Marea Britanie, in contextul referendumului prin care s-a decis iesirea tarii din blocul comunitar, informeaza Reuters. Din 16 iunie pana.

Marea Britanie trimite sute de militari la granita cu Rusia

Marea Britanie mobilizeaza sute de militari la granita Rusiei cu statele baltice, pe fondul tensiunilor cu Moscova, anunta Independent. Secretarul Apararii Michael Fallon a explicat ca regatul trimite 650 de mi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2081 seconds )