Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lectie online pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a: Verbe predicative si verbe copulative

Hotnews Hotnews,
 Lectie online pentru Evaluarea Nationala clasa a VIII-a: Verbe predicative si verbe copulative

Pregatirea pentru examen este, in general, provocatoare, cu atat mai mult acum in contextul pe care il cunoastem cu totii. Astazi incepem un proiect Hotnews. ro si ExamenulTau. ro, in care va oferim resurse educationale utile in vederea pregatirii pentru Evaluarea Nationala de la sfarsitul clasei a VIII-a. 8232;8232;Dupa vizionarea fiecarui video, aveti Acces GRATUIT prin creare de cont) catre sute de resurse pentru limba romana si matematica, resurse de calitate la care pot avea acces profesorii si elevii. continuă pe Hotnews

Evaluarea Nationala si Bacalaureat conditii de desfasurare Maxim 10 elevi in clasa. Masca de protectie este obligatorie

Institutul National de Sanatate Publica a oferit detalii despre redeschiderea scolilor si reluarea cursurilor pentru elevii din ani terminali, precum si despre desfasurarea examenelor. Elevii de clasa a XII-.

Lectii online pentru clasa I si a III-a: Despre bani si despre cum sa formulezi o rugaminte

Copiii pot invata in timp ce se joaca, iar dezvoltarea motivatiei pentru educatie a copiilor este una dintre cautarile esentiale ale oricarui demers educational. Astazi incepem un proiect Hotnews. ro si ScoalaIntuitext. ro in care va oferim, pentru clasele I-IV resurse educationale pe placul copiilor, cu explicatii clare si usor de inteles.

Psiho-Assist, serviciu de consiliere psihologica telefonica si online pentru asistentele medicale si moasele din Bucuresti, pe perioada pandemiei

Asistentii medicali generalisti, moasele si asistentii medicali sunt expusi frecvent la factori de stres prin natura profesiilor lor, stres pentru care, in regim obisnuit, invata continuu sa dezvolte strategii de gestionare. Odata cu epidemia de coronavirus, membrii Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania - filiala Bucuresti vor beneficia de un serviciu de suport si consiliere psihologica telefonica si online - Psiho-Assist. Serviciul va functiona timp de 8 luni, pana la finalul acestui an.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )