Libnet.ro
UNICEF

21:15

Legatura dintre Alex Bodi si Catalin Botezatu s-a aflat acum, dupa ce fostul sot al Biancai Dragusanu a fost eliberat

Playtech Playtech,
Legatura dintre Alex Bodi si Catalin Botezatu s-a aflat acum, dupa ce fostul sot al Biancai Dragusanu a fost eliberat

Alex Bodi si Catalin Botezatu au iubit aceeasi femeie, dar asta nu e tot. Afaceristul a fost surprins intr-o ipostaza care releva o nebanuita legatura intre el si designer; mai exact, afinitatea-i pentru creatiile sale. Legatura dintre Alex Bodi si Catalin Botezatu Alex Bodi nu a renuntat nici macar in spatele gratiilor la eleganta, chiar . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Ce interdictie are Alex Bodi. Daca face acest gest banal pentru orice om, va fi arestat pe loc, imediat

Omul de afaceri Alex Bodi a fost plasat in arest la domiciliu, desi e acuzat de trafic de persoane si de proxenetism, asa ca va petrece Sarbatorile alaturi de membrii familiei. Apropiatii lui ne-au declarat, in exclusivitate pentru impact. ro, ca Alex ar vrea ca, de Craciun, sa ii fie alaturi si fiicele din Germania si .

Alex Bodi a fost eliberat! Ce decizie uluitoare au luat judecatorii in cazul lui

Curtea de Apel Craiova a respins propunerea de prelungire formulate de procurorii DIICOT in dosarul de trafic de persoane si proxenetism in care este vizat si fostul sot al Biancai Dragusanu. Alex Bodi a fost plasat definitiv in arest la domiciliu intr-o comuna din judetul Ilfov. Ce decizie au luat judecatorii in cazul lui Alex .

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, plasat in arest la domiciliu, desi e acuzat de trafic de persoane si proxenetism

Alex Bodi fostul sot al Biancai Dragusanu a fost plasat definitiv in arest la domiciliu intr-o comuna din judetul Ilfov. Curtea de Apel Craiova a respins propunerea de prelungire formulate de procurorii DIICOT in dosarul de trafic de persoane si proxenetism in care este vizat si Alex Bodi.

Alex Bodi, plasat in arest la domiciliu. Fostul sot al Biancai Dragusanu e acuzat de trafic de persoane si proxenetism

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost plasat definitiv in arest la domiciliu intr-o comuna din judetul Ilfov. Asta desi el este acuzat de trafic de persoane si proxenetism. Curtea de Apel Craiova.

Momentul in care Alex Bodi iese din inchisoare. Fostul sot al Biancai Dragusanu va fi cercetat in arest la domiciliu in dosarul de crima organizata

Decizia a fost luata de Curtea de apel Craiova, dupa ce Tribunalul Dolj a aprobat, in prima instanta, solicitarea de eliberare a lui Bodi din arest.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )