Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ce legatura exista intre rachetele Patriot, presedintele Klaus Iohannis, Felix Tataru si HotNews.ro

B1 B1,
Ce legatura exista intre rachetele Patriot, presedintele Klaus Iohannis, Felix Tataru si HotNews.ro

Intre rachetele Patriot, presedintele Klaus Iohannis, Felix Tataru si site-ul HotNews exista o legatura care implica contracte pentru achizitia de armament, actiuni de publicitate si PR, si care ajunge. continuă pe B1

Presedintele Republicii Serbia vine in vizita oficiala la Bucuresti, iar joi se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis il va primi joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Republicii Serbia, Aleksandar Vucic, in cadrul vizitei oficiale pe care acesta o efectueaza la Bucuresti, la invitatia sefului statului, informeaza news. ro.

Presedintele Klaus Iohannis a decorat mai multe personalitati din Olanda

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele pentru decorarea unor personalitati din Regatu.

Proiect de amploare anuntat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, printr-un mesaj transmis in cadrul Galei Din apreciere pentru tine organizata de Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor, ca in perioada urmatoare va fi supus.

Klaus Iohannis, despre ALERTA de la granita Romaniei cu Serbia: E nevoie de proceduri foarte clare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul conferintei comune cu omologul sau sarb Aleksandar Vucic, ca nu exista probleme intre cele doua tari din cauza problemei migrantilor.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu modificarea legii privind statutul functionarului public parlamentar

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate in legatura cu modificarea si completarea Legii nr. 7/2006 privind statutul functionarului public parlamentar. Seful statului arata, in sesizarea depusa la CCR, ca In calitate de Camera decizionala, Camera Deputatilor, in sedinta din data de 6 februarie 2018, a adoptat Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 7/2006 privind statutul functionarului public parlamentar intr-o forma diferita de forma respinsa de Senat, cu incalcarea principiului bicameralismului consacrat de art. 61 alin. 2) din Constitutie.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele Serbiei: Migranti vor exista in continuare, fluxul nu se va opri

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, care efectueaza o vizita oficiala la Bucuresti. Vucic a fost intampinat de Iohannis pe platoul de.

Un magistrat de cariera, lectie de drept pentru Klaus Iohannis: Termenul de penal nu exista

Presedintele Klaus Iohannis a facut o pasiune pentru cuvantul penal, pe care il foloseste de fiecare data cand ies la iveala abuzuri ale procurorilor de care nu este interesat. Iata insa ca cineva.

Presedintele Serbiei, in vizita oficiala in Romania: Aleksandar Vucic a fost primit la Cotroceni de Klaus Iohannis(FOTO, VIDEO)

Presedintele Serbiei Aleksandar Vucic se afla joi, intr-o vizita oficiala in Romania. Seful statului sarb a fost primit la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Cei doi lideri vor purta dis.

Klaus Iohannis se va intalni cu presedintele Serbiei

Presedintele Klaus Iohannis il va primi joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Republicii Serbia.

Klaus Iohannis se intalneste joi cu presedintele Serbiei, Aleksandar Vu269;ic

Presedintele Klaus Iohannis il va primi joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Serbiei, Aleksandar Vu269;ic. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, vizita are scopul de a intari conctactele bilaterale romano-sarbe si caracterul foarte bun al relatiilor dintre Bucuresti si Belgrad.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )