Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce legatura nestiuta are acum Bianca Dragusanu cu Alex Bodi. Decizia surpriza a vedetei

Playtech Playtech,
Ce legatura nestiuta are acum Bianca Dragusanu cu Alex Bodi. Decizia surpriza a vedetei

Care este legatura dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi? Vedeta a luat o decizie la care fanii nu s-au gandit deloc. Ce se intampla acum in viata fostei prezentatoare de televiziune? Legatura dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi? Bianca Dragusanu se pare ca isi dedica exclusiv timpul fetitei sale. Finalul povestii tumultoase de dragoste alaturi . continuă pe Playtech

Iubita lui Alex Bodi seamana tot mai mult cu Bianca Dragusanu. Ce operatie estetica si-a facut

Daria Radionova surprinde cu imaginea sa care se aseamana pe zi ce trece cu cea a fostei sotii a partenerului actual. Ce au observat fanii si care este operatia estetica ce o aduce mai mult cu Bianca Dragusanu? Daria Radionova, noua interventie estetica Daria Radionova a calcat din nou pragul cabinetului medicului estetician pentru o .

Ce aroganta suprema vrea Bianca Dragusanu sa faca. O sa iti schimbi parerea despre ea

Este deja cunoscut faptul ca Bianca Dragusanu este o adepta a luxului. Fosta sotie a lui Alex Bodi a luat o decizie de zile mari. Diva vrea sa isi vanda masinile de lux si sa faca o noua achizitie senzationala. Ce aroganta suprema vrea Bianca Dragusanu sa faca Mai exact, frumoasei blondine i s-a pus .

Ce face Bianca Dragusanu in intimitate cu Gabi Badalau. S-a dat singura de gol

S-a aflat ce face Bianca Dragusanu in intimitate cu Gabi Badalau. Vedeta s-a dat singura de gol. Nimeni nu ar fi crezut ca poate face asa ceva. Cum il alinta Bianca Dragusanu pe Gabi Badalau in intimitate. Este incredibil cum ii spune S-a auzit ceva face Bianca Dragusanu cu Gabi Badalau in intimitate. Dezvaluirile au .

Bianca Dragusanu, surpriza de zile mari pentru Gabi Badalau. Gestul care l-a lasat fara cuvinte pe afacerist

Se anunta nunta dupa divortdupa divortul ambilor protagonisti, caci parca trecutul li se oglindeste, iar viitorul se preconizeaza a fi la fel. Pana acolo, curg declaratiile de dragoste. Surprinzator, chiar din partea Biancai Dragusanu, care, desi intransigenta, este o pasionala, prin urmare se lasa cand si cand prada fluturilor din stomac, mai ales ca relatia .

Ce a putut spune Elena Merisoreanu despre Bianca Dragusanu. Nu te asteptai la asa ceva

Cantareata de muzica populara, Elena Merisoreanu, a fost invitata in platoul de televiziune Antena Stars, unde a comentat-o pe Bianca Dragusanu. De bine insa. Ba mai mult decat atat, aceasta spune ca o admira foarte tare pe blondina si ca ii cunoaste intreaga familie, deoarece si ea este originara din Hunedoara. Ce a putut spune .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )