Libnet.ro
UNICEF

13:15

Legatura nestiuta dintre Cristina Stamate si Stela Popescu

Antena3 Antena3,
Legatura nestiuta dintre Cristina Stamate si Stela Popescu

Cristina Stamate a murit. Cristina Stamate, 71 de ani, a murit la patru zile distanta de buna ei prietena si colega de scena, Stela Popescu. Cristina Stamate, actrita a Teatrului de Revista. continuă pe Antena3

Mirabela Dauer, mesaj emotionant despre prietenia dintre Cristina Stamate si Stela Popescu: A vrut sa o urmeze dincolo de stele

Cantareata Mirabela Dauer 70 de ani) a scris cateva randuri dureroase despre disparitia actritelor Stela Popescu si Cristina Stamate, pe care le-a legat o prietenie stransa.

Boala NESTIUTA de care suferea Stela Popescu: Lua medicamente jumatate de ora pe zi

Stela Popescu suferea de o boala netratabila, afectiune care creste riscul aparitiei accidentului vascular cerebral. Marea actrita a fost gasita moarta joi. in urma cu doar 3 zile, la Gala Femeilor.

Stela Popescu a murit. Ultimul rol jucat de marea doamna a teatrului romanesc

Ultimul rol pe care Stela Popescu l-a jucat a fost marti, cand, pe scena Salii Mari a Palatului National al Copiilor. Ea a incantat publicul interpretand-o pe.

Stela Popescu a murit. Artista se pregatea sa iasa din casa cand s-a petrecut tragedia

Din informatiile de pana acum, confirmate si de regizorul Dan Puican,primul sot al Stelei Popescu, actrita a cazut in holul casei sale si s-a lovit la cap, chiar in.

ASTEPT SA-MI VINA RANDUL SI MIE!. La PUTIN TIMP dupa ce STELA POPESCU A MURIT, Ion ILIESCU ...

Ion Iliescu a adus un omagiu regretatei Stela Popescu. Fostul presedinte s-a aratat devastat de moartea marii actritei, afirmand ca asteapta sa-i vina randul. Vazand.

Stela Popescu, inmormantata duminica, la Cimitirul Cernica

Stela Popescu participase cu mai putin de 48 de ore inainte de a deceda la o gala mondena unde a primit premiul pentru Femei de Succes 2017. Dupa moartea ei, soferul.

Ea e femeia care o va mosteni pe Stela Popescu! Cum arata Doina Maximilian, fiica adoptiva a artistei

Doina Maximilian este fiica Stelei Popescu, adoptata de mica. Aceasta e de fapt fata fratelui regretatului ei sot, Puiu Maximilian. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, dupa ce a.

Mesajul emotionat al Patriarhului Daniel, dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Actrita Stela Popescu a unit bucuria vietii cu lumina credintei, considera patriarhul Daniel, care spune ca a primit cu multa intristare vestea trecerii din aceasta viata a artistei.

Actrita Cristina Stamate a murit la patru zile distanta de buna ei prietena, Stela Popescu. Ce spunea Stela despre Cristina Stamate

Cristina Stamate, 71 de ani, a murit la patru zile distanta de buna ei prietena si colega de scena, Stela Popescu. Cristina Stamate, actrita a Teatrului de Revista.

Cristina Stamate a murit. Actrita impartea cabina de la Teatrul Constantin Tanase cu Stela Popescu

Actrita Cristina Stamate a murit, luni dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani. CRISTINA STAMATE A MURIT Actrita Cristina Stamate s-a nascut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3234 seconds )