Libnet.ro
UNICEF

08:32

Lege adoptata de Parlament: Scutire de impozit pentru proprietarii care reduc chiria cu 30%

Hotnews Hotnews,
 Lege adoptata de Parlament: Scutire de impozit pentru proprietarii care reduc chiria cu 30%

Proprietarii care cedeaza spre inchiriere imobile vor putea beneficia de scutire de impozit pentru veniturile din chirie, pana la finalul anului 2020, daca reduc chiria lunara cu 30% fata de nivelul din februarie, conform unei legi adoptate de Parlament, dar care mai are nevoie sa fie promulgata de presedinte. continuă pe Hotnews

IMM Invest: Ce recomandari are Fondul de Garantare pentru antreprenorii care aplica

Fondul National de Garantare FNGCIMM) anunta ca platforma IMM Invest, deschisa pentru primirea aplicatiilor astazi, 28 aprilie ora 9:00, a inregistrat peste 7. 400 de cereri dupa 2 ore de la momentul in care a fost disponibila. De asemenea, autoritatea.

Bilete de avion decontate si cazare gratuita pentru turistii care vor ajunge in acest oras din Europa

Bilete de avion decontate si cazare gratuita. Acestea sunt masurile pe care si le-au propus italienii. Autoritatile locale din Sicilia au decis sa plateasca jumatate din pretul biletelor de avion ale turistilor care isi vor petrece concediul pe insula din sudul Italiei.

APIA: 2,72 miliarde de euro pentru fermierii care au depus cerere in campania 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a continuat autorizarea la plata a fermierilor care au depus cerere de plata in campania 2019, suma totala platita pana in prezent depasind 2,72 miliarde de euro.

Alerta pentru cei care stau la bloc. Ar primi amenzi si de 3.000 de lei daca nu respecta aceste reguli

Un fost secretar de stat a venit cu o idee noua pentru legea asociatiilor de proprietari. Senatorul PNL a vrut ca administratorii asociatiilor de locatari sa prezinte documente si daca nu e.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )