Libnet.ro
UNICEF

15:45

Lege pentru ca restaurantele sa poata fi redeschise. Care sunt conditiile care trebuie respectate

Antena3 Antena3,
Lege pentru ca restaurantele sa poata fi redeschise. Care sunt conditiile care trebuie respectate

Restaurantele, hotelurile, motelurile, pensiunile, cafenelele sau alte localuri publice, din interiorul cladirilor, ar putea functiona in starea de alerta cu conditia distantarii de cel putin doi metri intre mese si un numar de maximum patru persoane la o masa. De asemenea, mesele vor trebui despartite prin panouri separatoare. continuă pe Antena3

Monica Anisie: Elevii pot opta pentru invatamantul online. Care sunt conditiile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii pot opta pentru invatamantul online in cazul in care considera ca mersul la scoala prezinta un risc pentru ei sau familie. Decizia in acest caz ar trebui sa fie luata de catre parinti si medicul de familie.

Horoscop septembrie 2020. Care sunt cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie

Ziua din saptamana in care te-ai nascut pune amprenta asupra felului tau de a fi. Daca unii au darul cuvantului ori al vietii, altii sunt facuti sa fie lideri sau doar sa se lase calauziti de vant. Cum detaliile fac diferenta, si zilele norocoase cern unii oameni de ceilalti, iar astrele ne arata cine are .

Horoscop zodii 2020. Care sunt persoanele cel mai greu de iubit

In astrologie exista patru elemente, fiecare fiind specific mai multor nativi: Foc, Pamant, Aer si Apa. Elementul care apartine zodiei tale descrie unele aspecte ale personalitatii tale si chiar modul in care vezi viata sau te manifesti in dragoste. Horoscop 2020: zodiile greu de iubit Ferioara Nativii zodiei Fecioara sunt cei mai exigenti cand vine .

Unde merg banii dupa rectificarea bugetara. Care sunt romanii care vor primi bani in plus

Florin Citu, Ministrul Finantelor a postat pe pagina personala de socializare sumele pe care ministerele le vor primi in urma rectificarii bugetare. Ce romani vor primi bani in urma rectificarii bugetare Transparenta si Profesionalism. Este foarte important sa stiti in ce sectoare ale economiei au fost alocati mai multi bani in 2020 fata de bugetul .

Cod portocaliu de inundatii in judetul Vrancea: Rauri din alte zone ale tarii, sub atentionari cod galben. Care sunt regiunile vizate

Hidrologii au emis o atentionare cod portocaliu de inundatii, valabila pana luni la ora 21. 00, pentru rauri din bazinul hidrografic Zabala, de pe raza judetului Vrancea. Cod portocaliu de inundatii.

Cele mai periculoase sosele din UE sunt in Romania. Care sunt cele mai sigure

Din nefericire, Romania are cele mai periculoase sosele din Europa, conform unei statistici, bazate pe numarul de accidente produse anul trecut. Tara noastra a inregistrat o scadere importanta in ultimii 10 ani, dar chiar si asa se situeaza la mare distanta de media de accidente inregistrate in Uniunea Europeana. Romania, tara cu cele mai periculoase drumuri .

O sectie de chirurgie a Spitalului Floreasca a fost inchisa pentru urgente. Mai multi angajati sunt infectati cu coronavirus

Sectia de Chirurgie II a Spitalului de Urgenta Floreasca a fost inchisa pentru urgente. Purtatorul de cuvant al unitatii medicale, medicul Bogdan Oprita, declarand, luni, pentru Agerpres, ca 15 persoane - un medic rezident, un brancardier, asistente si infirmiere - sunt infectate cu noul coronavirus.

Care sunt sansele de a te infecta cu coronavirusul in timpul unui zbor cu avionul, potrivit unui profesor de statistica de la MIT

Sa stai inghesuit in mijocul unui numar mare de oameni, la bordul unui avion, ar putea sa para riscant in aceasta perioada, noteaza CNN. Dar, potrivit unor experti care se bazeaza pe cazurile documentate de transmitere in timpul zborului, sansele de a lua noul coronavirus in acest fel sunt relativ mici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )