Libnet.ro
UNICEF

00:07

Legea amnistiei si gratierii a fost respinsa de Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea amnistiei si gratierii a fost respinsa de Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Legea amnistiei si gratierii, depusa din 2017 in Parlament, a fost respinsa, marti, de Comisia juridica a Camerei Deputatilor, cu un vot in unanimitate. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins legea privind amnistia si gratierea

Deputatii din Comisia juridica a camerei inferioare a Parlamentului au adoptat marti, in unanimitate, raportul de respingere a proiectului de lege privind amnistia si gratierea. Camera Deputatilor va fi convocata intr-o sesiune extraordinara in 26-28 august.

Proiectul care prevedea amnistia si gratierea, RESPINS de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Recursul compensatoriu, amanat

Proiectul de lege privind amnistia si gratierea a fost respins, marti, de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Proiectul a fost initiat in 2017 de Florin Iordache si adoptat tacit de Senat in toamna.

Parlamentarii, chemati intr-o sesiune extraordinara pentru Legea amnistiei si gratierii

Parlamentarii se reunesc luni intr-o sesiune extraordinara dupa ce peste 100 de deputati ai Opozitiei au semnat o solicitare in acest sens. Initiatorii demersului doresc abrogarea legii amnistiei si.

EXCLUSIV ONLINE Discutii tensionate in Comisia Juridica pe tema Recursului compensatoriu. Eugen Nicolicea (PSD): O discutie populista facuta de unul care e capul rautatilor Stelian Ion (USR): Culmea neobrazarii!

EXCLUSIV ONLINE Discutiile referitoare la Legea recursului compensatoriu au fost amanate in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor dupa un schimb de replici intre deputatul PSD Eugen Nicolicea si cel USR.

Deputatii din Comisia Juridica au respins amnistia si gratierea, dar au amanat o decizie privind recursul compensatoriu -UPDATE

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, in unanimitate, un raport de respingere proiectului legislativ privind amnistie si gratiere, informeaza Mediafax. in acelasi timp, la solicitarea PSD, comisia a decis amanarea dezbaterii Legii privind recursul compensatoriu.

Proiectul de lege privind amnistia si gratierea, respins in unanimitate la Comisia Juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, in unanimitate, un raport de respingere proiectului legislativ privind amnistie si gratiere. Comisia a mai decis amanarea dezbaterii Legii privind recursul compensatoriu, la solicitarea PSD.

CAMERA DEPUTATILOR: Comisia juridica a amanat decizia in privinta abrogarii legii recursului compensatoriu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat, marti, cu 11 voturi pentru, 9 impotriva si o abtinere, decizia in privinta proiectului de abrogare a recursului compensatoriu.

Comisia juridica a amanat decizia in privinta proiectului de abrogare a recursului compensatoriu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a amanat cu 11 voturi pentru, 9 impotriva si o abtinere, decizia in privinta proiectului de abrogare a recursului compensatoriu, scrie Agerpres .

Camera Deputatilor: Comisia juridica a respins proiectul privind gratierea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, marti, in unanimitate, proiectul de lege pentru gr.

Camera Deputatilor: Comisia juridica a respins proiectul privind gratierea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, marti, in unanimitate, proiectul de lege pentru gratierea unor pedepse si a unor masuri educative privative de libertate. Raportul comisiei urmeaza sa fie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )