Libnet.ro
UNICEF

23:45

Legea Big Brother, din nou pe agenda Guvernului, a Parlamentului si a societatii civile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Legea Big Brother, din nou pe agenda Guvernului, a Parlamentului si a societatii civile

Legea Big Brother si cea privind cartelele preplatite vor fi repuse pe agenda Guvernului, a Parlamentului si a societatii civile, directorul SRI sustinand ca aceste mijloace sunt necesare intrucat exista nevoia identificarii tuturor. continuă pe Wall-Street Ro

Legea Big Brother, din nou pe agenda Guvernului, Parlamentului si societatii civile

Legea Big Brother si cea privind cartelele preplatite vor fi repuse pe agenda Guvernului, a Parlamentului si a societatii civile, directorul SRI sustinand ca aceste mijloace sunt necesare intrucat exista nevoia identificarii tuturor factorilor de risc, in contextul noilor amenintari teroriste.

Legea Big Brother, repusa pe agenda Guvernului si Parlamentului. Directorul SRI: Aceste mijloace legale sunt necesare

Legea Big Brother si cea privind cartelele preplatite vor fi repuse pe agenda Guvernului, a Parlamentului si a societatii civile. Directorul SRI sustine ca aceste mijloace sunt necesare intrucat exista.

Legea Big Brother va fi repusa pe agenda Guvernului, Parlamentului si societatii civile

Legea Big Brother si cea privind cartelele preplatite vor fi repuse pe agenda Guvernului, a Parlamentului si a societatii civile. Directorul SRI spune ca aceste mijloace sunt necesare intrucat exista nevoia.

Autoritatile urgenteaza Legea Big Brother 2

In contextul evenimentelor dramatice din Franta, institutiile romanesti cu atributii in domeniul sigurantei nationale repun pe agenda necesitatea adoptarii unei noi Legi Big Brother. in disputa dreptul la viata privata vs instrumente de lupta impotriva terorismului si criminalitatii organizate se vor pronunta, din nou, pe 21 ianuarie, judecatorii Curtii Constitutionale.

Reuniune de urgenta in Romania dupa atacul din Franta. Legea Big Brother este din nou in atentia ministrilor

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) a convocat un grup de lucru pentru identificarea unor solutii care sa asigure buna desfasurare a activitatii institutiilor din domeniul securitatii nationale dupa atacul terorist din Franta. Pentru o prevenire eficienta a actelor de terorism avem nevoie de instrumente potrivite si legile privind cartele preplatite, spunea dimineata procurorul general, Tiberiu Nitu.

Sorin Grindeanu, despre legea Big Brother: Trebuie sa existe o balanta intre nevoia de securitate si o viata privata

Au trecut mai bine de 24 de ore de la atentatul de la redactia Charlie Hebdo, autoritatile franceze sunt in continuare in alerta iar evenimentele au lasat urme in toata lumea, nu doar in Franta. Astfel, in .

UPDATE. Grindeanu: Vor exista dezbateri publice pentru legea Big Brother

Ministrul Comunicatiilor, Sorin Grindeanu, a explicat, la finalul intalnirii, ca trebuie ajuns la un echilibru in ceea ce priveste aceasta lege, pentru a nu incalca dreptul la viata privata a.

UPDATE2 Sedinta de urgenta la Ministerul Afacerilor Interne: Un nou proiect de lege Big Brother si un proiect de lege pentru prelucrarea datelor personale, pe ordinea de zi/ SURSE: Ministerul Comunicatiilor a convocat din nou la ora 13:00 grupul de lucru

O sedinta interministeriala a avut loc, vineri dimineata, la sediul Ministerului Afacerilor Interne in contextul atacurilor teroriste din Franta, la care au participat seful SRI, George Maior si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, informeaza B1TV. Ministrul Gabriel Oprea a convocat Grupul Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii si Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Pe ordinea de zi s-au aflat un nou proiect de Lege Big Brother privind retinerea datelor de telefonie si internet, dar si un proiect de lege privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. UPDATE2 Comunicat MAI privind deciziile luate: S-a convenit asupra necesitatii repunerii pe agenda Guvernului, a Parlamentului si a societatii civile, a pachetului de acte normative absolut indispensabile asigurarii climatului de siguranta publica si securitate nationala, in raport de noile evolutii ale situatiei de securitate, dar si de normele Uniunii Europene si nationale in domeniu.

Reuniune DE URGENTA pentru noua lege Big Brother, la Ministerul Comunicatiilor

Autoritatile romane au reluat discutiile pentru introducerea legii Big Brother, intr-o noua formula, dupa ce in anul 2012 CCR a decis ca legea este neconstitutionala. Corespondentul Antena 3, Vasile.

Sedinta de urgenta la Ministerul Afacerilor Interne: Un nou proiect de lege Big Brother si un proiect de lege pentru prelucrarea datelor personale, pe ordinea de zi

O sedinta interministeriala a avut loc, vineri dimineata, la sediul Ministerului Afacerilor Interne in contextul atacurilor teroriste din Franta, la care au participat seful SRI, George Maior si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, informeaza B1TV. Ministrul Gabriel Oprea a convocat Grupul Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii si Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Pe ordinea de zi s-au aflat un nou proiect de Lege Big Brother privind retinerea datelor de telefonie si internet, dar si un proiect de lege privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )