Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea care permite romanilor din diaspora sa voteze doua zile la parlamentarele din decembrie, promulgata

Hotnews Hotnews,
 Legea care permite romanilor din diaspora sa voteze doua zile la parlamentarele din decembrie, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative in materie electorala care permite romanilor din diaspora sa voteze timp de doua zile la alegerile parlamentare din decembrie, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Legea care permite romanilor din diaspora sa voteze doua zile la parlamentarele din decembrie, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative in materie electorala care permite romanilor din diaspora sa voteze timp de doua zile la alegerile parlamentare din decembrie.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Diaspora va putea vota doua zile la alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea ce le permite romanilor din Diaspora sa voteze timp de doua zile la alegerile parlamentare din decembrie. Actul normativ clarifica si statutul votului in t.

Romanii din diaspora vor putea sa voteze la alegerile parlamentare timp de doua zile

Alegatorii romani din diaspora vor avea la dispozitie doua zile sambata si duminica) pentru a vota .

CIOLACU: Romanii din diaspora nu vor putea sa voteze; trebuie sa avem o discutie in Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targoviste, ca romanii din diaspora nu vor putea sa voteze la alegerile parlamentare in tarile in care locuiesc, fiindca statele respective nu permit Romaniei sa amenajeze sectii, iar aceasta problema ar trebui sa fie discutata in Parlament, conform Agerpres.

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

Guvernul discuta o hotarare care permite plata salariilor pentru personalul unor operatori economici din industria de aparare

Guvernul discuta, in sedinta de luni, o hotarare care permite plata in continuare a salariilor personalul unor operatori economici din industria de aparare, fiind necesare modificari in urma rectificarii bugetare, conform news. ro.

Tesla introduce si in Europa functia care permite masinilor sa plece singure de la semafor la culoarea verde

Tesla a inceput sa distribuie si pe taram european o actualizare, care cuprinde Traffic Light and Stop Sign Control, functie care permite masinii sa plece singura de la semafor la culoarea verde daca exista un.

Alimentul care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia romanilor. Din pacate, putini il consuma

Vrem sa slabim, dar asta nu inseamna ca taiem totul din meniu. Cheia succesului este sa mancam echilibrat. Ce alimente nu trebuie sa ne lipseasca din camara si frigider in orice perioada a anului? Cheia succesului, alimentatia sanatoasa. Elementul care nu trebuie sa lipseasca din rutina alimentara O alimentatie echilibrata contine cereale, produse congelate, fructe, .

Klaus Iohannis: Facapel la diaspora sa se inscrie pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din decembrie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care permite doua zile de vot in strainatate la alegerile parlamentare din decembrie 2020. in acest context, seful statului a precizat ca face un apel la.

Camera Deputatilor: Romanii din diaspora vor avea la dispozitie doua zile de vot la alegerile parlamentare

Camera Deputatilor a adoptat luni proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie electorala care a trecut saptamana trecuta in regim de urgenta si de Senat. Deputatii propun ca la alegerile parlamentare alegatorii din strainatate sa aiba la dispozitie doua zile de vot, anume 5 si 6 decembrie. Amendamentul a fost propus de PNL si USR si adoptat de deputati. Proiectul de lege modificat merge la promulgare, la presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )