Libnet.ro
UNICEF

06:15

Legea offshore, din nou in impas

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea offshore, din nou in impas

Deputatii nu au reusit sa ajunga, ieri, la o decizie pe legea privind derularea operatiunilor petroliere pe mare offshore). Pana vineri, deputatii din trei comisii vor trebui sa depuna noi amendamente, iar luni vor fi reluate dezbaterile intr-o sedinta comuna a comisiilor de industrii, de administratie si de buget finante, conform Hotnews. Proiectul de lege a fost discutat intr-o sedinta comuna a celor trei comisii. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasadorul Marii Britanii, UMILIT din nou: Aflat in vizita la Buzau, lui Paul Brummel i s-a pus in fata steagul Islandei (FOTO)

Ambasadorul in Romania al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Paul Brummell, a fost, din nou, umilit de autoritatile romane. Dupa ce la intrevederea pe care a avut-o, la Iasi, cu primarul.

Comisia Iordache se reuneste din nou astazi pentru a finaliza dezbaterile privind modificarea Codului penal. Proiectul se afla deja pe ordinea de zi de marti a Senatului, pentru vot

Comisia parlamentara speciala pentru modificarea legilor justitiei, condusa de deputatul Florin Iordache, se reuneste din nou pentru a vota modificarile aduse Codului Penal, cel mai asteptat fiind controversatul articol 297 privind infractiunea de abuz in serviciu. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca propunerea ministerului este sa existe un prag pentru infractiunea de abuz in serviciu a carui valoare sa fie echivalentul unui salariu minim brut pe economie, relateaza News. ro.

O noua amanare pentru legea offshore

Deputatii din comisii nu au reusit nici marti sa ajunga la un acord in privinta legii offshore pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra, dezbaterile urmand sa fie reluate luni, in ultima saptamana dinainte de vacanta parlamentara.

Sefii OMV Petrom si ExxonMobil Romnia participa la dezbaterea din Parlament pe Legea offshore

Christina Verchere, directorul general executiv al OMV Petrom, si Richard Tusker, lead country manager al ExxonMobil Romania, participa la dezbaterile finale care au loc in acest moment, in Parlament, pe Legea privind derularea operatiunilor petroliere pe mare offshore). Legea este discutata marti, pe articole, de trei comisii, aceastea urmmand sa elaboreze raportul care va fi trimis in plenul Camerei Deputatilor: Comisia de industrii, Comisia de administratie si Comisia de buget finante.

Dragnea spune ca are o framntare mult mai mare dect Codul Penal: legea offshore. Ce ne intereseaza foarte mult este ca nu toata cantitatea de gaze sa plece din Romnia. Asa ceva este inacceptabil

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca framantarea mult mai mare decat Codul penal este pentru el adoptarea legii offshore-ului, sustinand ca interesul este ca nu toata cantitatea de gaze etrase din Marea Neagra sa plece din Romania. El a adaugat ca trebuie gasit un echilibru intre interesul Romaniei si cel al companiilor.

Comisarul european pentru Uniunea Energiei s-a ntlnit luni, la Bucuresti, cu mai multi oficiali romni, n conditiile n care Parlamentul ar putea vota, saptamana aceasta, Legea offshore

Maros sef269;ovi269;, vicepresedintele Comisiei Europene si comisar european pentru Uniunea Energiei, a avut luni intalniri la Bucuresti cu mai multi oficiali romani din Guvern si Parlament. De altfel, a participat si la o conferinta pe teme energetice. Aceste intalniri au avut loc in contextul in care zilele acestea, Camera Deputatilor trebuie sa ia decizia finala asupra legii privind derularea operatiunilor petroliere pe mare offshore). Legea va fi dezbatuta marti, pe articole, in Comisia pentru Industrii, dupa care va fi trimisa in plen.

Liviu Dragnea: Nu sunt de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vndute doar pe contracte bilaterale

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat marti ca nu este de acord ca toate gazele din Marea Neagra sa fie vandute doar pe contracte bilaterale. Dragnea a facut referire la legea offshore care este blocata in Parlament si trebuie adoptata in sesiunea extraordinara.

Business report: Costul muncii: cea mai abrupta si mai mare crestere din UE. Si concentrata cel mai mult spre sectorul non-business; Legea offshore, amnata pentru sesiunea parlamentara extraordinara; 316 banci straine intentioneaza sa furnizeze servicii

CFR Marfa se pregateste de insolventa. Ministrul Transporturilor recunoaste situatia dificila a companiei Compania feroviara detinuta de statul roman CFR Marfa, care in urma cu. Deficitul la 5 luni de trei ori mai mare decat anul trecut: Cum, cat, de ce? Bugetul general consolidat a incheiat primele cinci luni din 2018 cu un deficit de -0,88% din PIB estimat pentru.

Iresponsabilitatea clasei politice va fi, din nou, foarte scumpa pentru Romania

Caracterul iresponsabil al luptelor politice interne va deveni tot mai evident in perioada urmatoare, in conditiile in care ignorarea evolutiilor de pe pietele internationale, mai ales a celor de la nivelul economiilor emergente, va avea un efect deosebit de negativ asupra economiei noastre si a finantelor publice. Un articol recent din Financial Times arata ca investitorii au retras miliarde de dolari din fondurile de investitii cu expunere fata de obligatiunile si actiunile de pe pietele emergente. Datele preluate de la banca de investitii Jefferies indica retrageri de peste 14 miliarde de dolari doar din fondurile de obligatiuni in ultimele doua luni si jumatate, in timp ce fondurile cu portofolii de actiuni au inregistrat iesiri de aproape 9 miliarde de dolari in ultimele trei saptamani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )