Libnet.ro
UNICEF

22:30

Legea offshore a fost promulgata de presedintele Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Legea offshore a fost promulgata de presedintele Iohannis

Legea offshore a fost promulgata de catre presedintele Klaus Iohannis. Cel care a anuntat promulgarea acestei legi a fost liderul PSD, Liviu Dragnea, care a spus ca solicitarea opozitiei de indreptare a erorii marteriale privind o virgula din proiect nu poate fi acceptata si ca legea poate fi modificata doar printr-un nou proiect legislativ. Ulterior, si Administratia prezidentiala a transmis ca actul normativ a fost promulgat. continuă pe Hotnews

Legea offshore a fost promulgata. Cele mai importante prevederi

Legea offshore care reglementeaza exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis.

Legea offshore a fost promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere.

Virgula din legea offshore care ar putea pune in pericol profitul statului roman

O virgula lipsa din legea offshore ar putea pune in pericol profitul obtinut de statul roman din exploatarea gazelor din Marea Neagra, sustin liberalii. Liviu Dragnea le raspunde ca, daca vor sa introduca o virgula in text, sa faca o lege.

Legea offshore, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea offshore

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgarea a legii offshore. stire in curs de actualizare .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )