Libnet.ro
UNICEF

14:15

Legea parteneriatului civil a primit aviz favorabil in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor

B1 B1,
Legea parteneriatului civil a primit aviz favorabil in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind parteneriatul civil a primit aviz favorabil in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor. Acesta, insa, mai are nevoie de raportul Comisiei juridice si de votul. continuă pe B1

Proiectul de lege privind gratierea a primit aviz favorabil la Comisia de constitutionalitate a Senatului

Comisia pentru constitutionalitate a Senatului a acordat luni aviz favorabil cu majoritatea de voturi proiectul de lege al Guvernului pentru gratierea unor pedepse si a unor mpsuri educative privative de libertate, potrivit Agerpres.

Parteneriatul civil, avizat favorabil in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor. Doi dintre deputatii care au votat pentru parteneriat: Romania trebuie sa respecte standardele CEDO

Proiectul parteneriatului civil, initiat de fostul parlamentar Remus Cernea, a primit aviz favorabil, miercuri, in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor.

Parteneriatul civil, avizat favorabil in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor

Proiectul parteneriatului civil, initiat de fostul parlamentar Remus Cernea, a primit aviz favorabil, miercuri, in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor. Proiectul a fost avizat cu sase voturi pentru doua USR, doua UDMR, unul PNL, unul PSD), trei impotriva PSD) si o abtinere minoritati).

Parlamentul a dat aviz favorabil in unanimitate pentru referendumul declansat de presedinte pe tema justitiei

Plenul reunit al Parlamentului a dat aviz favorabil, luni, cu unanimitate de voturi, pentru referendumul declansat de catre presedintele Klaus Iohannis pe tema justitiei, conform News. ro .

Parlamentarii au dat aviz favorabil pentru referendumul cerut de presedintele Klaus Iohannis

Parlamentul a dat luni un aviz favorabil pentru referendumul cerut de presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1 TV. Avizul a fost dat dupa circa 40 de minute de dezbateri, in care social-democratii s-.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )