Libnet.ro
UNICEF

15:15

Legea pensiilor se schimba din nou. Care sunt modificarile importante

Antena3 Antena3,
Legea pensiilor se schimba din nou. Care sunt modificarile importante

Legea pensiilor se schimba din nou. Sunt modificari importante pentru cei incadrati in grupele I si a II-a de munca, potrivit Economica. net. Proiectul, lansat in dezbatere publica de. continuă pe Antena3

Recep Tayyip Erdogan evoca din nou restabilirea pedepsei cu moartea

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a evocat din nou, ieri, o posibila restabilire a pedepsei cu moartea in tara sa daca poporul doreste acest lucru, in fata a sute de mii de turci care manifestau pentru democratie la Istanbul dupa lovitura de stat esuata, informeaza Le Figaro.

Serban Copot participa din nou la Te cunosc de undeva! Iata cele mai memorabile transformari de pana acum! VIDEO

Serban Copot este vedeta celui de-al zecelea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva. Artistul va intra din nou in pielea altor vedete internationale, dar si autohtone, dupa ce, in 2013 si 2015, a impresionat juriul si publicul cu zeci de prestatii memorabile.

Martorul-cheie in dosarul in care sunt judecati Ponta si Sova a avut parte de o ascensiune spectaculoasa dupa ce si-a turnat la DNA fostii parteneri

Radu Stefan Cernov, martor-cheie in dosarul Turceni-Rovinari, cel in care sunt judecati Ponta si Sova, s-a bucurat de o ascensiune spectaculoasa dupa ce si-a turnat fostii parteneri la DNA, scriu.

Tari OPEC - dispuse, din nou, sa inghete productia de petrol

Pretul futures al petrolului a urcat ieri, la bursele internationale, dupa aparitia informatiei potrivit careia unii membri ai Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) sunt dispusi sa-si diminueze productia.

Armin van Buuren a multimit publicului de la UNTOLD in genunchi: Concertul a fost, din nou, unul dintre cele mai bune ale anului

DJ-ul olandez Armin van Buuren a povestit despre experienta UNTOLD, acesta fiind unul dintre artistii care a urcat pe scena de la Cluj, marturisindu-si atat incantarea, cat si credinta ca.

Din nou in farame

Am scris, pe la 23 de ani, o poveste pe motivul dublului: se numea Povestea lui Neom. Era vorba despre un barbat care, intr-o dimineata, isi paraseste casa, familia, vaca si o ia pe aratura cu scopul de a se intalni cu el insusi.

Postul de viceguvernator BNR, motiv de disputa intre partide, dupa ce a fost eliberat de Olteanu. Care sunt strategiile PSD si PNL pentru acapararea acestei functii

Postul de viceguvernator in BNR, lasat liber de Bogdan Olteanu, este aprig disputat de partide! Functia din cadrul Bancii Nationale este ravnita de liberali si social-democrati deopotriva, arata B1.

5 produse din bucatarie care iti fac pielea frumoasa

Sa gasesti cele mai potrivite produse pentru pielea ta poate fi o adevarata provocare. Ce e bun pentru tipul tau de piele, ce ingrediente contine fiecare produs, cat costa, toate aceste informatii necesita timp. Din.

Nemtoaica retinuta pe Aeroportul Otopeni avea pasaport eliberat in Siria: Noi detalii despre turista din Germania care venise sa se distreze in Romania

Au aparut noi detalii in cazul turistei germane care a acuzat autoritatile romane ca au tinut-o 9 ore captiva pe aeroportul din Otopeni din cauza ca nu avea buletin. Potrivit unui comunicat oficial al.

Cel putin 13 morti intr-un incendiu izbucnit intr-un bar din Rouen. Care a fost cauza exploziei

Cel putin 13 persoane au murit, iar alte sase au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit sambata noaptea, intr-un bar din Rouen, scrie presa locala. Victimele au varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, scrie News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )