Libnet.ro
UNICEF

13:30

Legea prevenirii a fost adoptata si arata mai mult respect pentru mediului de afaceri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea prevenirii a fost adoptata si arata mai mult respect pentru mediului de afaceri

Parlamentarul social-democrat Marius Budai a declarat astazi ca in urma adoptarii legii prevenirii de catre Camera Deputatilor, for decizional pentru acest proiect, incepe o noua etapa a relationarii statului in relatia cu oamenii de afaceri din tara noastra, bazata pe respect si incredere, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal a fost adoptata de plenul Senatului

Ordonanta de urgenta 79/2017, prin care a fost modificat Codul Fiscal, a fost adoptata astazi de Senat cu 71 de voturi pentru si 37 de voturi impotriva, urmand ca actul normativ sa fie transmis Camerei Deputatilor, care este forul decizional, potrivit News. ro.

Ordonanta revolutiei fiscale a fost adoptata de plenul Senatului

Ordonanta de urgenta 79/2017, prin care a fost modificat Codul Fiscal, a fost adoptata luni de Senat cu 71 de voturi pentru si 37 de voturi impotriva, urmand ca actul normativ sa fie transmis Camerei Deputatilor, care este forul decizional.

Catalin Ivan: PSD seamana tot mai mult cu PRM, parca am fi condusi de Vadim Tudor

PSD incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Partidul Romania Mare, parca ar fi condus de Vadim Tudor, a declarat la RFI eurodeputatul Catalin Ivan, afiliat grupului socialist din Parlamentul European.

INS: Barbatii folosesc mai mult computerul decat femeile. Dupa 55 de ani, doar 4 romani din 10 utilizeaza calculatorul

Din totalul familiilor din Romania, circa 65% au un calculator acasa, majoritatea detinatorilor de computere locuind in mediul urban, arata rezultatele unei certatari statistice pubicate luni de Institutul National de Statistica. In Bucuresti- Ilfov, densitatea inzestrarii cu calculatoare arata ca peste 82% din familii au computer acasa, la polul opus aflandu-ze zona Moldovei, cu putin peste 50% dintre familii detinatoare de calculator, mai arata datele INS.

Incident in aeroportul din Amsterdam. Peste 100 de pasageri romani au ramas blocati mai mult de 12 ore. Unii pasageri ai avionului Tarom au fost uitati la hotelul de langa aeroport

Un avion TAROM care urma sa decoleze de la Amsterdam catre Bucuresti s-a defectat pe aeroportul din capitala Olandei, iar pasagerii au fost lasati sa astepte in terminal. Dupa patru ore, pasagerii au.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )