Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea prin care esti amendat doar pentru ca folosesti un telefon pe strada

Adevărul Adevărul,
Legea prin care esti amendat doar pentru ca folosesti un telefon pe strada

Oamenii mor in timp ce incearca sa-si faca selfie, dar mai si mor loviti pe trecerea de pietoni din cauza ca nu sunt atenti, telefonul fiind obiectul care ii distrage. Americanii vor sa schimbe asta. continuă pe Adevărul

INTERVIU Dumitrescu si Iordache - Publicis: Nu clientii de reclama, ci audienta sau legea, prin CNA, trebuie sa rezolve mizeriile media / De ce publicitatea creste mai lent decat economia

Piata de publicitate resimte in prezent o presiune publica din cauza sprijinului comercial, prin intermediul reclamelor, primit de continutul media de proasta calitate. Dar rezolvarea nu vine de la clienti, ci de la audiente si, in cele din urma, de la autoritati: doar legea e solutia. Simplu si clar: CNA, sunt de parere sefii unuia dintre cele mai mari grupuri de comunicare, Publicis Groupe Romania. Intr-un interviu pe tema starii actuale a pietei locale de publicitate, Teddy Dumitrescu si Stefan Iordache explica relatia intre publicul nemultumit, mizeriile media tabloid excesiv, linsaje mediatice) si consumul de publicitate. In interviu: de ce publicitatea creste mai incet decat economia, ce inseamna scaderea audientelor TV, care sunt efectele anului electoral asupra pietei de reclama si ale anticoruptiei asupra publicitatii de stat, cat de reala este sau nu problema adblock. Plus: discutii Publicis Romania - SapientNitro.

5 moduri prin care bebelusii iti arata cat sunt de destepti

E mic, ce stie el?! De cate ori esti tentat sa zici acest lucru despre bebelusi? In realitate, bebelusii sunt foarte destepti. Desigur, toti parintii spun asta despre copiilor lor, insa bebelusii sunt chiar niste mici.

Super truc! Cea mai eficienta metoda prin care scoti guma de mestecat lipita de haine

Inlaturarea gumei de mestecat de pe haine a fost intotdeauna o sarcina destul de grea. Cu toate acestea, cuptorul cu microunde poate fi folosit pentru a scoate guma din orice articol vestimentar. Portiunea care are guma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )