Libnet.ro
UNICEF

05:45

Legea privind achizitionarea rachetelor Patriot, adoptata de Senat

Hotnews Hotnews,
 Legea privind achizitionarea rachetelor Patriot, adoptata de Senat

Proiectul de lege privind achizitionarea primului sistem de rachete sol-aer Patriot a fost adoptat de plenul Senatului, cu 108 voturi pentru si unul singur impotriva. Valoarea totala estimata a achizitiei este de 4,64 miliarde dolari. continuă pe Hotnews

UPDATE Legea privind achizitionarea rachetelor Patriot a primit raport de adoptare in Senat. Urmeaza votul final

Comisia de aparare din Senat a dat luni un raport de adoptare proiectului de lege privind achizitionarea primiului sistem de rachete sol-aer Patriot, dupa ce saptamana trecuta nu a existat cvorum si sedinta s-a amanat. Valoarea totala estimata a achizitiei este de 4,64 miliarde dolari.

Legea privind achizitionarea rachetelor Patriot a primit raport de adoptare

Comisia de aparare din Senat a dat luni un raport de adoptare proiectului de lege privind achizitionarea primiului sistem de rachete Patriot, dupa ce saptamana trecuta nu a existat cvorum si sedinta s-a amanat. Valoarea totala estimata a achizitiei este de 4,64 miliarde dolari.

Achizitia rachetelor Patriot, aviz pozitiv in comisia pentru aparare din Senat

8232;Romania va trebui sa plateasca anul acesta un miliard de dolari pentru rachetele Patriot, sistemul de aparare urmand sa fie functional din 2019. Legea privind achizitia rachetelor Patriot a fost.

Comisia de Aparare din Senat, convocata luni in sedinta extraordinara pentru a discuta despre achizitia rachetelor Patriot

Comisia pentru Aparare din Senat se reuneste luni, in sedinta extraordinara, pentru a discuta achizitia rachetelor Patriot, anuntul oficial fiind facut dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca proiectul de lege va intra pe ordinea de zi a sedintei de plen din aceeasi zi.

Senatul a adoptat proiectul de lege privind achizitionarea de rachete Patriot

Senatul adoptat in sedinta plenului de luni, in calitate de prima Camera sesizata, proiectul de lege al Guvernului pentru inzestrarea Armatei prin care se vor achizitiona sapte sisteme de.

De ce are nevoie Romania de rachete Patriot

Liderii PSD se grabesc sa adopte legea privind achizitia rachetelor Patriot, dupa tergiversari care au provocat ingrijorarea oficialilor americani.

Tergiversarea aprobarii achizitionarii rachetelor Patriot genereaza vulnerabilitati

Tergiversarea aprobarii de catre majoritatea PSD-ALDE a achizitionarii rachetelor Patriot genereaza vulnerabilitati de securitate pentru tara noastra, precizeaza europarlamentarul Daniel Buda, potrivit unui comunicat de presa.

Achizitia rachetelor Patriot, votata la foc automat in Parlament.Americanii si europenii se bat pentru bugetul de inzestrare al Armatei Romane

Senatorii urmeaza sa adopte luni proiectul de lege privind cumpararea a sapte sisteme de rachete sol-aer Patriot din SUA, potrivit unor surse politice. Saptamana viitoare, initiativa ar urma sa treaca si de Camera Deputatilor. Americanii si europenii se bat pentru bugetul de inzestrare al Armatei Romane.

Achizitie cu scandal: Parlamentarii au dat unda verde pentru cumpararea rachetelor Patriot, dupa vizita sefului diplomatiei americane

Comisia de Aparare din Senat a dat luni aviz favorabil legii de achizitie a primului sistem de rachete Patriot. Avizul va ajunge in plenul Senatului tot luni, urmand sa fie trimis apoi la Camera.

Achizitie cu SCANDAL: Parlamentarii au dat unda verde pentru cumpararea rachetelor Patriot, dupa vizita sefului diplomatiei americane

Comisia de Aparare din Senat a dat luni aviz favorabil legii de achizitie a primului sistem de rachete Patriot. Avizul va ajunge in plenul Senatului tot luni, urmand sa fie trimis apoi la Camera.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )