Libnet.ro
UNICEF

23:00

Legea privind carantina si izolarea, promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Legea privind carantina si izolarea, promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Legea privind carantina si izolarea a fost promulgata, sambata, de presedintele Klaus Iohannis, potrivit Mediafax. Actul normativ urmeaza sa fie publicat in Monitorul Oficial, moment din care va incepe sa isi produca efectele. continuă pe Hotnews

Legea privind carantina si izolarea a fost publicata in Monitorul Oficial. De cand intra in vigoare

Legea privind carantina si izolarea, adoptata joi seara de Senat, ca for decizional, si promulgata sambata de presedintele Klaus Iohannis, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Legea privind carantina si izolarea a fost publicata in Monitorul Oficial

Legea privind carantina si izolarea a fost publicata, sambata, in Monitorul Oficial numarul 634. Actul normativ va intra in vigoare peste trei zile. in cursul zilei de sambata, legea privind carantina si izolarea a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind carantina

Legea privind carantina si izolarea, adoptata joi seara de Senat, ca for decizional, a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

ULTIMA ORA. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinei si izolarii

Legea privind carantina si izolarea a fost promulgata, sambata, de presedintele Klaus Iohannis. Dupa ce actul normativ va fi publicat in Monitorul Oficial, va incepe sa isi produca efectele.

Ludovic Orban: Daca legea privind carantina si izolarea se adopta, vom avea capacitatea de a reduce numarul de imbolnaviri cu coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban si-a manifestat speranta ca, in sfarsit, legea privind carantina si izolarea va fi adoptata in plenul Senatului. in opinia sa, au fost eliminate orice posibile chichite ce puteau face.

Legea privind carantina a fost publicata in Monitorul Oficial

Legea privind carantina si izolarea, adoptata joi seara de Senat, ca for decizional, si promulgata azi de presedintele Klaus Iohannis, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Raed Arafat: Nici nu s-a publicat legea privind carantina si au inceput atacurile impotriva ei si a mea. Nu da puteri supreme nici dr. Arafat si nici unei alte persoane

Secretarul de stat Raed Arafat reclama atacurile impotriva sa dupa votul dat joi seara din Senat pe legea privind carantina si izolarea. El spune ca actul normativ nu da puteri supreme nici lui si nici unei alte persoane si ca incercarile de a spune ca tot ce se face in lupta cu acest virus este un abuz, incercand sa se lege acest aspect de o persoana sau doua, reprezinta o incercare de dezinformare a populatiei si de a mentine in continuare un curent de opinie negativ fata de orice actiune luata la nivel de autoritati.

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind carantina si izolarea!

Presedintele Romaniei a semnat sambata, 18 iulie a. c. , decretul privind promulgarea Legii privind in.

Senatul a adoptat, decizional, proiectul de lege privind carantina si izolarea

Senatul a adoptat joi seara, in calitate de for decizional, proiectul de lege privind carantina si izolarea. Legea urmeaza sa ajunga pe masa presedintelui Iohannis pentru promulgare.

CSM nu va emite aviz la legea privind carantina si izolarea

Consiliul Superior al Magistraturii apreciaza ca nu se impune emiterea unui aviz legii pe motiv ca a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )