Libnet.ro
UNICEF

22:30

Legea privind completarea si depunerea declaratiilor de avere in format electronic, promulgata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea privind completarea si depunerea declaratiilor de avere in format electronic, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede ca incepand cu anul 2022 declaratiile de avere si de interese trebuie completate si depuse in format electronic. continuă pe Ziarul Bursa

Declaratiile de avere, depuse in format electronic. Legea a fost promulgata

Declaratiile de avere si cele de interese vot fi depuse in format electronic, legea fiind promulgata de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala.

Alegeri locale in vreme de pandemie: Dosarele de candidatura se pot depune si in format electronic Semnaturile de sustinere se pot strange si prin e-mail - proiect AEP

Candidaturile pentru alegerile locale prevazute pentru 27 septembrie pot fi depuse si in format electronic. De asemenea, va exista o singura lista de sustinatori pentru primar si consilieri locali si una pentru consilierii judeteni si pentru presedintele consiliului judetean, iar sustinerea pentru o anumita candidatura poate fi exprimata si prin e-mail, in contextul pandemiei de COVID-19, potrivit unui proiect de hotarare al Autoritatii Electorale Permanente.

China: Parlamentul a adoptat legea privind securitatea nationala in Hong Kong (presa)

Parlamentul Chinei a adoptat marti legea privind securitatea nationala in Hong Kong, creand astfel premisele celei mai radicale schimbari ale modului de viata in fosta colonie britanica dupa revenirea teritoriului sub autoritatea Chinei in urma cu aproape 23 de ani, informeaza Reuters, citat de Agerpres. Citand o sursa neidentificata, Cable TV a informat ca legea a fost adoptata in unanimitate de Comitetul permanent al Congresului National al Poporului, organul legislativ chinez. Adoptarea legii va spori tensiunile din relatia Chinei cu SUA, Marea Britanie si alte state occidentale, care considera ca noua legislatie erodeaza gradul ridicat de autonomie acordat hub-ului financiar global la 1 iulie 1997.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )