Libnet.ro
UNICEF

05:15

Legea privind contractele de credit pentru bunuri imobile, din nou in dezbatere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea privind contractele de credit pentru bunuri imobile, din nou in dezbatere

Deputatii din Comisia de buget au din nou pe ordinea de zi proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile, care transpune, practic, mult discutata Directiva din domeniu 17/2014). continuă pe Ziarul Bursa

Coalitia a decis sa amane votul din Senat la Legea privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a maghiarilor din Romania

Liderii coalitiei au decis sa amane votul din Senat la Legea privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania, dupa ce la sedinta coalitiei a fost prezent si Cseke Attila din partea UDMR. Termenul pentru adoptarea tacita a legii in Senat se implineste pe 24 octombrie.

Bani in plus pentru anveloparea blocurilor din Sectorul 3: Cu cat s-a depasit bugetul initial prevazut (FOTO)

Primaria Sectorului 3 va trebuie sa achite cu 80 de milioane de lei in plus pentru anveloparea blocurilor din sector. Totul dupa ce acordul cadru incheiat in 2015 a fost depasit,.

Fiscul nu mai are bani pentru paza sediilor din sud-estul Romaniei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu mai are bani pentru paza sediilor din sud-estul Romaniei. DGRFP Galati, regionala care are in subordine judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati,.

Scandal urias privind dosarul DNA pentru Rovana Plumb

Fostul ministru al Mediului Rovana Plumb urmeaza sa se prezinte luni in Comisia juridica a Camerei Deputatilor pentru discutarea solicitarii DNA privind efectuarea urmaririi sale penale. Asta in.

Politic show: Gabriela Firea s-a suparat pe timpurile verbelor. Primarul general n-a tocat inca 118 milioane de euro, dar anunta ca ii va toca; Comunicarea proasta, scuza perfecta pentru fiecare criza din PSD; Tariceanu si Dragnea nu au cele mai mari sal

Ancheta parlamentara pe dosarul deputatei PSD. Partidul lui Liviu Dragnea forteaza regulamentul in favoarea Rovanei Plumb. Parlamentarii PSD speculeaza la maximum portitele din Regulament pentru a o ajuta pe Rovana Plumb. Liviu Dragnea l-ar putea concura pe Klaus Iohannis la prezidentiale: 'Ar fi candidatul cu sanse reale sa castige'. PSD a castigat alegerile legislative categoric in 2016, dar Liviu Dragnea nu s-a putut inscauna in functia de premier pentru ca are o condamnare definitiva in justitie.

Alegeri pentru parlamentul regional din Saxonia Inferioara, cu miza in formarea noului guvern al lui Merkel

La numai trei saptamani de la alegerile pentru Bundestag, au loc alegeri anticipate in landul Saxonia Inferioara. Votul a inceput la ora 8. 00 si se incheie la orele 18. 6,1 milioane de cetateni germani sunt chemati la urne, votul lor fiind important atat pentru formarea noului guvern Merkel, care incepe saptamana viitoare, cat si pentru social-democrati. Iar nationalistii de la Alternativa pentru Germania AfD), in cazul unui vot favorabil, ar reusi sa intre in cel de-al 14-lea parlament regional.

UPDATE Alegeri pentru parlamentul regional din Saxonia Inferioara, cu miza in formarea noului guvern al lui Merkel: Social-democratii au iesit cea mai puternica forta politica in land, nationalistii de la AfD intra si ei in legislativul saxon

La numai trei saptamani de la alegerile pentru Bundestag, au loc alegeri anticipate in landul Saxonia Inferioara. Votul a inceput la ora 8. 00 si se incheie la orele 18. 6,1 milioane de cetateni germani sunt chemati la urne, votul lor fiind important atat pentru formarea noului guvern Merkel, care incepe saptamana viitoare, cat si pentru social-democrati. Iar nationalistii de la Alternativa pentru Germania AfD), in cazul unui vot favorabil, ar reusi sa intre in cel de-al 14-lea parlament regional. 45: Votul s-a incheiat: participarea a fost mai mare decat in 2013, social-democratii au iesit cea mai puternica forta politica in land, iar nationalistii de dreapta de la AfD intra si ei in Parlamentul saxon.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )