Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Legea privind functionarea CSM, adoptata pe articole de Camera Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea privind functionarea CSM, adoptata pe articole de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi pe articole Legea 317/2004 privind functionarea Consiliului Superior al Magistraturii, urmand ca actul normativ sa ajunga la vot final inainte de a fi transmis Senatului, care este forul decizional in acest caz. continuă pe Ziarul Bursa

Legea privind organizarea judiciara, adoptata pe articole de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a finalizat astazi dezbaterea si adoptarea pe articole a legii 304/2004 privind organizarea judiciara, urmand ca actul normativ sa ramana la vot final.

Comisia Iordache a adoptat primele modificari la Legea privind organizarea CSM, ultima dintre cele trei legi ale Justitiei

Comisia speciala ce dezbate Legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a inceput luni dezbaterile asupra Legii 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii, cea mai.

Split TVA a fost adoptata de Camera Deputatilor. Proiectul de lege merge la Iohannis pentru promulgare

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind plata defalcata a TVA, in forma modificata, a fost adoptata de Camera Deputatilor, urmand sa fie trimisa la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare.

Camera Deputatilor dezbate si da astazi votul final pe celelalte doua legi ale Justitiei

Plenul Camerei Deputatilor dezbate si da vot final astazi asupra altor doua legi privind Justitia - 304/2004 privind organizarea judiciara si 317/2004 privind functionarea CSM, potrivit News. ro.

Camera Deputatilor dezbate si da astazi votul final pe celelalte doua legi ale Justitiei

Plenul Camerei Deputatilor dezbate si da vot final astazi asupra altor doua legi privind Justitia - 304/2004 privind organizarea judiciara si 317/2004 privind functionarea CSM, potrivit News. ro.

Dezbatere si vot final maine in Camera Deputatilor pe legile 304/2004 si 317/2004

Comitetul liderilor a decis astazi sa introduca pe ordinea de zi a plenului camerei Deputatilor de maine celelalte doua legi ale Justitiei - 304/2004 privind organizarea judiciara si 317/2004 privind functionarea CSM - pentru dezbatere si vot final. Anterior dezbaterii celor doua acte normative, va fi supus votului plenului modificarea propusa de Florin Iordache la regulamentul Camerei Deputatilor, astfel incat, in plen, dupa epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise se supun votului la pachet, iar cele respinse doar in unele cazuri.

Dezbatere si vot final maine in Camera Deputatilor pe legile 304/2004 si 317/2004

ACTUALIZARE 17:33 Ambasadorul Canadei: Canada, ca si multi parteneri internationali, este preocupata de reforma in Justitie Ambasadorul Canadei in Romania, Kevin Hamilton a declarat, la Iasi, ca tara sa, alaturi de alti parteneri internationali, este ingrijorata de modificarile la legile justitiei, sustinand ca intelege pe deplin nemultumirile oamenilor care ies in strada. ------ Comitetul liderilor a decis astazi sa introduca pe ordinea de zi a plenului camerei Deputatilor de maine celelalte doua legi ale Justitiei - 304/2004 privind organizarea judiciara si 317/2004 privind functionarea CSM - pentru dezbatere si vot final. Anterior dezbaterii celor doua acte normative, va fi supus votului plenului modificarea propusa de Florin Iordache la regulamentul Camerei Deputatilor, astfel incat, in plen, dupa epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise se supun votului la pachet, iar cele respinse doar in unele cazuri.

VIDEO Protest la Parlament, dupa ce prima lege a Justitiei a fost adoptata cu scandal de Camera Deputatilor

Modificarile aduse de Camera Deputatilor statutului magistratilor si cele privind stergerea interdictiilor ANI scot din nou oamenii in strada. Aproaximativ 100 de persoane s-au strans, luni seara, in fata Palatului Parlamentului.

Camera Deputatilor a adoptat ordonata de urgenta privind plata defalcata a TVA

Camera Deputatilor a adoptat miercuri ordonanta de urgenta a Guvernului privind plata defalcata a TVA cu mai multe modificari, printre care si faptul ca masura este obligatorie pentru companiile care au datorii.

UDMR: Am votat modificarea Legii organizarii judiciare si legea care reglementeaza functionarea CSM, pentru ca acestea intaresc lupta impotriva coruptiei

UDMR afirma ca a votat modificarea Legii organizarii judiciare si legea care reglementeaza functionarea CSM, pentru ca acestea intaresc lupta impotriva coruptiei si statul de drept, potrivit news. ro. Am votat modificarea Legii organizarii judiciare si legea care reglementeaza functionarea CSM, pentru ca acestea intaresc lupta impotriva coruptiei si statul de drept. In Romania, prin invocarea legilor sigurantei nationale, oricine, oricand poate fi interceptat, precizeaza UDMR intr-un comunicat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2814 seconds )