Libnet.ro
UNICEF

18:00

Legea privind infiintarea in strainatate a Centrelor Comunitare Romanesti a fost promulgata de Klaus Iohannis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Legea privind infiintarea in strainatate a Centrelor Comunitare Romanesti a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea prin care se infiinteaza Centrele Comunitare Romanesti in state in care exista comunitati cu cel putin 5. 000 de romani a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. In cadrul Centrelor Comunitare Romanesti se vor organiza activitati. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Iohannis a promulgat legea privind etichetarea produselor lactate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind informatiile obligatorii care trebuie inscriptionate pe eticheta laptelui pentru consum si a produselor lactate proaspete, potrivit Mediafax. Camera.

Iohannis a promulgat legea privind etichetarea produselor lactate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea ce prevede informatiile obligatorii care trebuie trecute pe eticheta laptelui si a produselor lactate proaspete, informeaza Mediafax. Potrivit acestei legi, pe.

Iohannis a promulgat legea privind etichetarea produselor lactate

Presedintele Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea legii privind stabilirea unor masuri suplimentare obligatorii pentru etichetarea laptelui proaspat pentru consum si a produselor lactate, informeaza Administratia Prezidentiala.

Legea privind etichetarea laptelui, promulgata: Pe produse va trebui sa scrie cat lapte praf contine sau daca este 100% romanesc

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul pentru promulgarea legii privind stabilirea unor masuri suplimentare obligatorii pentru etichetarea laptelui proaspat pentru consum si a produselor lactate, informeaza Agerpers.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )