Libnet.ro
UNICEF

07:30

Legea privind regimul armelor, retrimisa in Parlament de catre Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Legea privind regimul armelor, retrimisa in Parlament de catre Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a trimis in Parlament spre reexaminare modificarile la legea privind reg. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare modificarile la legea privind regimul armelor si munitiilor. Presedintele critica relaxarea conditiilor privind detinerea armelor de catre condamnati

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare Legea ce modifica si completeaza Legea 2952004 privind regimul armelor si al munitiilor. Actul normativ in cauza relaxeza conditiile privind.

Legea privind confiscarea extinsa a averilor dobandite ilicit a fost promulgata de Iohannis

Legea privind confiscarea extinsa a averilor dobandite ilicit a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis. Actul normativ, care a zacut 3 ani in Parlament, prevede ca poate fi confiscata averea nejustificata a unei persoane condamnate la minimum 4 ani de inchisoare.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind confiscarea extinsa a bunurilor dobandite de persoanele condamnate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, actul normativ care prevede confiscarea extinsa a averilor in cazul persoanelor care au primit o condamnare definitiva si o pedeapsa mai mare de 4 ani de inchisoare.

Legea privind acordarea de tratament medical pe toata durata vietii supravietuitorilor de la Colectiv, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, legea potrivit careia cheltuielile aferente oricaror tratamente, in tara sau strainatate, ale persoanelor a caror stare de sanatate a fost afectata in urma evenimentului de la Colectiv vor fi platite din bugetul Ministerului Sanatatii, pe toata durata vietii acestora.

Prin organizarea Topului National al Firmelor CNIPMMR incalca grosolan legea privind protectia marcilor

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a luat act cu surprindere asupra organizarii de catre CNIPMMR, azi, 30 octombrie, a evenimentului sub titulatura de Topul National al Firmelor din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2097 seconds )