Libnet.ro
UNICEF

13:45

Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata

Antena3 Antena3,
Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata

Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata marti dupa mai multe luni de dezbateri in parlamentul britanic, informeaza AFP. Adoptat saptamana trecuta de parlamentul. continuă pe Antena3

BREXIT: Decizie cruciala pentru ROMANII din MAREA BRITANIE! TOTUL se va intampla incepand cu aceasta data...

Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata marti dupa mai multe luni de dezbateri in parlamentul britanic. Adoptat saptamana trecuta de parlamentul britanic, textul,.

Adunarea Generala a ONU a aprobat rezolutia privind retragerea soldatilor rusi din R. Moldova

Adunarea generala a ONU a adoptat proiectul de rezolutie propus de Chisinau privind retragerea trupelor ruse din regiunea transnistreana a Republicii Moldova, transmite Radio Chisinau. Moldova considera ilegala stationarea trupelor militare ruse si a armamentului pe teritoriul sau.

MAE rus denunta rezolutia ONU privind retragerea trupelor rusesti din Transnistria

Ministerul de Externe rus a denuntat rezolutia adoptata de Adunarea Generala a ONU privind retragerea trupelor ruse stationate de mai bine de 26 de ani in Republica Moldova, respectiv in Transnistria, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Legea Brexitului, promulgata de regina Elisabeta a II-a

Legea care organizeaza retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE) a fost promulgata marti, dupa mai multe luni de dezateri dure in Parlamentul britanic, un lucru care-i bucura pe eurosceptici, in opinia carora Brexitul - prevazut peste noua luni - este de-acum lansat in mod irevocabil, relateaza AFP.

Legea Brexitului, promulgata de regina Elizabeth a II-a

Legea care organizeaza retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeana UE) a fost promulgata astazi, dupa mai multe luni de dezateri dure in Parlamentul britanic, un lucru care-i bucura pe eurosceptici, in opinia carora Brexitul - prevazut peste noua luni - este de-acum lansat in mod irevocabil, relateaza AFP.

Dezbaterile pe legea privind operatiunile petroliere offshore au fost amnate pentru sesiunea extraordinara a Parlamentului

Legea privind derularea operatiunilor petroliere pe mare offshore) va primi votul final in Camera Deputatilor abia in sesiunea extraprdinara a Parlamentului. Legea ar fi trebuit sa intre marti in dezbaterile finale in comisia pentru industrii si apoi in plenul Camerei Deputatilor. in cele din urma, discutiile pe textul legii au fost amanate pentru saptamana viitoare cand va avea loc sesiunea extraordinara.

Comisia juridica a Camerei a respins cererea de reexaminare a lui Iohannis pe Legea privind organizarea CSM

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat luni, in forma initiala, proiectul pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii CSM), respingand astfel cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )