Libnet.ro
UNICEF

21:00

Legea privind statutul politistilor de penitenciare a fost adoptata in Parlament

Antena3 Antena3,
Legea privind statutul politistilor de penitenciare a fost adoptata in Parlament

Parlamentul a votat, astazi, 26 iunie 2019, Legea privind statutul politistilor de penitenciare, un demers legislativ initiat si sustinut de Guvernul Romaniei, prin Ministerul Justitiei, ca promisiune asumata de. continuă pe Antena3

Legea pensiilor a fost adoptata

Legea care prevede majorarea punctului de pensie si care ar trebui sa fie aplicata de la 1 septembrie a fost adoptata in Plenul Camerei Deputatilor. Au fost 197 voturi pentru, 70 abtineri, niciun vot impotriva.

Legea pensiilor a fost adoptata. Proiectul prevede, printre altele, marirea punctului de pensie de la 1 septembrie

UPDATE - Legea pensiilor a fost adoptata. Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul legii pensiilor, reexaminata ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale, fiind inregistrate 197 voturi pentru, n.

Ordonanta de Urgenta ce reglementeaza Uber, Bolt si Clever a fost adoptata. Ministrul Razvan Cuc: Acum concurenta este libera

Ordonanta de Urgenta privind reglementarea serviciilor alternative de transport persoane ride-sharing) prin intermediul unor aplicatii digitale precum Uber, Bolt si Clever), promisa cu mai bine de doua luni in urma, a fost adoptata in sedinta de Guvern de marti. Dupa ce a primit ultimul aviz din partea Consiliului Economic si Social CES), ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a sustinut ca romanii au acum posibilitatea de a decide cu cine vor sa calatoreasca, cele doua domenii de transport fiind capabile sa concureze in termeni de egali.

Legea privind darea in plata, modificata! Iata care sunt noile reguli

Legea privind darea in plata a fost modificata. Deputatii au adoptat, miercuri, mai multe masuri ce privesc darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite. Se.

News Alert. Legea pensiilor a fost adoptata de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul legii pensiilor, reexaminata ca urmare a deciziei .

Decizie a Curtii de Justitie a Uniunii Europene in cazul Poloniei. Legea privind reducerea varstei de pensionare a judecatorilor Curtii Supreme incalca independenta judiciara Reactia Comisiei Europene

Legislatia poloneza privind reducerea varstei de pensionare a judecatorilor Curtii Supreme este contrara legislatiei Uniunii Europene si incalca principiul inamovibilitatii judecatorilor si al independentei judiciare, a decis luni Curtea de Justitie a Uniunii Europene.

PENTRU VOTUL FINAL: Legea privind Fondul de Compensare a Investitorilor, in Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind Fondul de Compensare a Investitorilor FCI), prin care administratorul schemei de compensare se transforma din societate pe actiuni in persoana juridica de drept public dupa modelul Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare sau Fondul de Garantare a Asiguratilor, se afla astazi pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor pentru votul final.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )