Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut de Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut de Parlament

Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut, astazi, si de Camera Deputatilor, care este for decizional, cu 214 voturi pentru, din 327 exprimate. continuă pe Ziarul Bursa

Ordonanta pentru amanarea ratelor la credite, publicata: cum beneficiezi de ea

Foarte multi romani au asteptat masurile din parte guvernului Orban referitoare la amanarea platii ratelor la credite bancare. in urma cu cateva ore, aceasta a fost publicata in Monitorul Oficial. Printre ordonantele guvernului Romaniei luate pe parcursul acestei stari de urgenta se numara un document menit sa ajute persoanele fizice si firmele cu rate la .

Senatul a adoptat amanarea ratelor bancare. PSD: Am corectat ordonanta Guvernului

Senatul a adoptat, marti, un proiect de lege privind suspendarea platii ratelor bancare. Parlamentarii PSD au spus ca au corectat, astfel, prevederile din ordonanta data de Guvern, care mentinea dobanda la dobanda.

PNL ataca la CCR proiectele PSD privind amanarea ratelor, chiriilor, utilitatilor:Parca sunt scrise de Viorica Dancila si Danut Andrusca

PNL a anuntat, vineri, ca ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) proiectele referitoare la amanarea platii ratelor bancare si suspendarea platii la utilitati. Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, sustine ca cele doua legi susnt populiste, scrise parca de Viorica Dancila si Danut Andrusca.

PSD: Suspendarea platii ratelor bancare fara dobanzi si penalitati, solutia corecta!

Parlamentarii PSD din Senatul Romaniei au sustinut si votat astazi proiectul de lege care prevede suspendarea platii ratelor bancare, fara dobanzi si penalitati, pana la sfarsitul lunii septembrie 2020, pentru creditele luate de populatie ori de IMM-urile afectate de epidemia de coronavirus.

Totul despre amanarea ratelor bancare: Ordonanta a fost publicata in Monitorul Oficial. Principalele prevederi

OUG nr. 372020 privind acordarea unor facilitati pentru creditele acordate de institutii de credit si institutii financiare nebancare anumitor categorii de debitori a fost publicata luni noaptea in Monitorul Oficial.

PNL va ataca la Curtea Constitutionala legile PSD privind amanarea ratelor si suspendarea platii utilitatilor: Parca sunt scrise de Viorica Dancila si Danut Andrusca

PNL a anuntat, vineri, ca ataca la CCR proiectele referitoare la amanarea platii ratelor bancare si suspendarea platii la utilitati. Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, sustine ca cele doua legi sunt populiste, scrise parca de Viorica Dancila si Danut Andrusca.

Ciolacu, despre OUG-ul lui Citu pentru amanarea ratelor:Numai un camatar putea sa faca acest lucru. Normal ca am luat foc

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a criticat miercuri intr-un inteviu la Adevarul Live Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru amanarea platii ratelor la banci, precizand ca formatiunea sa are de doua saptamani un proiect legislativ in acest sens. Cum sa vii tu ministru de Finante sa propui dobanda la dobanda? Numai un camatar putea sa faca acest lucru, a declarat Ciolacu.

ONLINE, DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Deputatii voteaza maine amanarea ratelor si reechilibrarea contractelor de credit

Deputatii urmeaza sa voteze, maine, in plen, proiectele de lege care vizeaza modificarea Legii darii in plata, in vederea reechilibrarii contractelor, si amanarea ratelor bancare. Senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir a anuntat, ieri, pe pagina sa de Facebook, ca initiativele legislative au fost puse pe ordinea de zi a sedintei de plen de maine: Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis sa introduca pe ordinea de zi a sedintei de vineri Legea 102019 cu criteriile de impreviziune la darea in plata si Legea privind amanarea platii ratelor, dobanzilor si comisioanelor catre banci, IFN-uri si recuperatori!.

Modificarea Legii darii in plata si amanarea ratelor - vineri, in plenul Camerei Deputatilor

Proiectele de lege care vizeaza modificarea Legii darii in plata si amanarea ratelor bancare au fost puse pe ordinea de zi de vineri a plenului Camerei Deputatilor, a anuntat, astazi, pe pagina sa de Facebook, senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir.

Ce a aprobat Guvernul: Normele de aplicare pentru amanarea platii ratelor Modificarea schemelor de garantare pentru IMM-uri Stimulentul pentru medici, discutat in prima lectura

Guvernul a aprobat in sedinta de joi normele metodologice de aplicare a OUG privind amanarea pana la noua luni a platii ratelor bancare. in aceeasi sedinta, au fost modificate prin OUG schemele de garantare pentru IMM-uri, pentru a le pune in acord cu cerintele Comisiei Europene, fiind considerate ajutor de stat. Astfel, normele de aplicare pentru creditele IMM au fost citite in prima lectura si urmeaza sa fie adoptate in sedinta de luni. Vezi ce s-a mai aprobat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )